avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot cere instantei sa considere un dosar din fond ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot cere instantei sa considere un dosar din fond drept recurs?

Pot cere instantei sa aduca dosarul meu din fond si sa considere cererile din el drept cererile de recurs?
Adica: caseaza in tot sau in parte, sentinta recurata.#-o
Ce incercati dvs sa explicati , tine de limba romana , ce incerc eu ?tine de altceva.
In felul acesta, nu ajungem nicaieri. Eu am scris o formulare , dvs o precizare, dar, scopul dvs este acela de a modifica, sentinta in parte, deoarece instanta nu a acordat tot ce vreti dvs.
Concluzia este : formulati recursul simplu si la obiect, in cauza dvs.

Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
ContSters217470, utilizator
Repet, cu ce exact m-ati ajutat de cand ati intrat pe subiectele mele din forum?

Nu pricepeti nimic din ce se discuta si cautati numai sa luati lumea peste picior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare ,casare sentinta aser aser Va rog sa-mi explicati - prin ce difera \" modificarea \" unei sentinte de\" casarea \"sa -in care din cele doua se poate respinge cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Recurs??rog raspuns claudia_koteles claudia_koteles buna, - am avut un proces si am facut recurs impotriva sentintei, totodata am depus si o completare si lamurire a dispozitivului in acest termen.Ni s-a ... (vezi toată discuția)
Invocãri noi la recurs? lotuss lotuss La recurs am dreptul să invoc și alte art. de legi sau justificări în sprijinul cererii ,altele decit cele cerute initial in dosar ?multumesc (vezi toată discuția)