avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune-certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune-certificat de mostenitor

Buna ziua.Am facut o succesiune dupa un teren in care suntem mai multi mostenitori iar acum cand e terminata am fost sa-mi ridic certificatul de mostenitor cand surpriza notarul imi spune ca le-a ridicat altcineva.(acel altcineva e o persoana cu care am facut un contract de v-c de mana dar nu mai vreau sa vand).Avea notarul drept sa il dea?Mie mi-a dat doar o copie si incerca sa ma lamureasca ca oricum nu poate face nimic cu ele fara noi.Dar cumparatorul are si titlul de proprietate al terenului in original de la un alt mostenitor si mi-e frica sa nu-l intabuleze pe el....Poate?Dupa succesiune terenul e trecut in Cf pe noi?ce pot face?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 23:54, 1 Septembrie 2008
Doar fratele si cu mine suntem mostenitori din familia mea....dar in antecontract, in graba a trecut-o pe mama si pe mine .... a uitat de frate(eu dupa citirea contractului si semnare i-am intrebat daca fratele nu trebuie sa semneze si cum din moment ce nu e in tara....#-o..Baietii destepti mi-au spus sa semnez eu in numele lui in speranta ca-l voi convinge sa-mi trimita actele necesare....
Ce se intampla cand unii notari publici nu respecta legea care le guverneaza activitatea! Cum spunea si cora2006, o plangere penala imptriva acelui notar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren nokia iuliu78 iuliu78 V-am relatat cazul meu acum cateva luni.Am fost pacalit de un speculant(consilierul local PSD MP) acum un an ,care acum ma cauta pt a ii da o procura pt a ... (vezi toată discuția)
Succesiune Mona21 Mona21 IN 2008 MI-A MURIT TATAL, LASANDU-MI CA MOSTENIRE 1/2 DIN CASA PARINTEASCA SI TERENUL AFERENT CASEI, CEALALTA JUMATATE FIIND A SOREI LUI.IN MAI 2009 AM FACUT ... (vezi toată discuția)
Cum sa gasesc mostenitorii unei persoane ? clienta noua clienta noua Intr-un lant succesoral complet, lipseste numai certificatul de most.al unei cumnate a mea. Aceasta a murit in urma fratelui meu, si ei nu au avut copii. Ea a ... (vezi toată discuția)