avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu un locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu un locatar

buna seara. Am preluat de curand adminstrarea aosciatiei unui bloc, iar la predarea actelor am aflat ca un vecin pe perioada unui an nu a predat citirea contoarelor de apa. Avem citire din iulie 2007 si iulie 2008, acum predand lunar contoarele. Problema este ca fata de cat a platit el si citirea contoarelor este o diferenta de 400m cub apa. Fostul adminstrator i-a calculat o aproximatie de consum pe perioada respectiva. Aceasta diferenta de apa a fost platita de restul locatarilor.
Cum pot proceda pentru a recupera acesti bani pentru fondul de reparatii????????
Somatie de plata sau???????????
Nu mi se pare corect sa platim noi apa lui, mai ales ca recunoaste ca a avut defectiuni #-o
draga ..lorac te am sfatuit sa ti citeasca si sa ti explice cineva tot ce ..citezi,dar cred ca ai o placere sa te dai mare...Din cele aratate de tine ,unde e anomalia? dar carandosare ..nu ai timp sa intelegi cele scrise de membrii forumului..nu sunt singurul care ti atrage atentia..si ..la urma urmei ..nu discutam cu dvs...dar intelegeti greu povestea cu musca si calul.Am incercat sa nu mai dau curs sicanelor dvs..dar este totusi o limita///cu respect ,acelasi musac
musac a scris:

draga ..lorac te am sfatuit sa ti citeasca si sa ti explice cineva tot ce ..citezi,dar cred ca ai o placere sa te dai mare...Din cele aratate de tine ,unde e anomalia? dar carandosare ..nu ai timp sa intelegi cele scrise de membrii forumului..nu sunt singurul care ti atrage atentia..si ..la urma urmei ..nu discutam cu dvs...dar intelegeti greu povestea cu musca si calul.Am incercat sa nu mai dau curs sicanelor dvs..dar este totusi o limita///cu respect ,acelasi musac

nu incercati sa fiti ironic, ca nu va prinde deloc ipostaza asta.
lucrul cu dosare de gaze pentru cei cu studii nu inseamna a cara dosare, ci chiar inseamna PROIECTARE INSTALATII, ceea ce dvs habar nu aveti (ma refer chestiuni tehnice referitoare la instalatii de tot felul. intimplator am lucrat si la radet inainte de a lucra la distrigaz , iar cunostintele tehnice dobindite de-a lungul celor peste 20 de ani in cele doua domenii nu le veti putea dobindi dvs in 200 de ani. in ceea ce priveste dreptul, am avut o tentativa de a face o facultate de drept din orgoliu, dar m-am oprit dupa cea de-a cincea sesiune de examene din cauza ca nu-ti placea ceea ce faceam. asa ca nu-mi povestiti de cum sa interpretez legile ca nu sinteti nici macar consultant juridic sau jurist ca sa-mi dati lectii in aceasta privinta. :sorry:
cit priveste povestea cu musca si calul, eu zic sa nu mai biziiti, ca a plecat calul :)):P
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 August 2008
ContSters62736, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul apa calda/ rece doru.pohrib doru.pohrib Sunt locatar al unui bloc din Galati cu 33 de apartamente (contorizate) cu 77 de persoane. Sunt nelamurit in ceea ce priveste calculul sumelor aferente ... (vezi toată discuția)
Consumul pausal Cristea  Adriana Cristea Adriana Buna, ziua, Problema este urmatoarea: Unei vecine i s-a pus, pentru ca nu a permis accesul in casa al administratorului pentru citirea contoarelor de apa, ... (vezi toată discuția)
Pierderi de apa FURDI74 FURDI74 BUNA tuturor....locuiesc in orasul CARANSEBES si as dori sa pun o intrebare....vi se pare normal ca la un consum de apa rece contorizat cu apometre [ 8m cubi] ... (vezi toată discuția)