musac a scris:
draga ..lorac te am sfatuit sa ti citeasca si sa ti explice cineva tot ce ..citezi,dar cred ca ai o placere sa te dai mare...Din cele aratate de tine ,unde e anomalia? dar carandosare ..nu ai timp sa intelegi cele scrise de membrii forumului..nu sunt singurul care ti atrage atentia..si ..la urma urmei ..nu discutam cu dvs...dar intelegeti greu povestea cu musca si calul.Am incercat sa nu mai dau curs sicanelor dvs..dar este totusi o limita///cu respect ,acelasi musac
nu incercati sa fiti ironic, ca nu va prinde deloc ipostaza asta.
lucrul cu dosare de gaze pentru cei cu studii nu inseamna a cara dosare, ci chiar inseamna PROIECTARE INSTALATII, ceea ce dvs habar nu aveti (ma refer chestiuni tehnice referitoare la instalatii de tot felul. intimplator am lucrat si la radet inainte de a lucra la distrigaz , iar cunostintele tehnice dobindite de-a lungul celor peste 20 de ani in cele doua domenii nu le veti putea dobindi dvs in 200 de ani. in ceea ce priveste dreptul, am avut o tentativa de a face o facultate de drept din orgoliu, dar m-am oprit dupa cea de-a cincea sesiune de examene din cauza ca nu-ti placea ceea ce faceam. asa ca nu-mi povestiti de cum sa interpretez legile ca nu sinteti nici macar consultant juridic sau jurist ca sa-mi dati lectii in aceasta privinta. :sorry:
cit priveste povestea cu musca si calul, eu zic sa nu mai biziiti, ca a plecat calul :)):P