Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
Fantastic, interesati-va si apoi vorbiti ca duceti lumea in eroare, nu se mai foloseste denumirea de subinginer de ceva timp, pe toate diplomele tehnice de SSD scrie negru pe alb INGINER COLEGIU !!! daca sunteti sau vreti sa fiti de moda veche folositi in continuare subinginer, iar pe cele de SS scrie INGINER DIPLOMAT.
Studiile N6 le am, ca am diploma de lincenta in informatica care e tot in domeniu, si ma refeream la cunostinte si deprinderi tehnice ca nu ma poate contrazice nimeni ca nu le am atata timp cat am ca anexa diploma de inginer colegiu (3 ani). NU SE SPECIFICA NICAIERI CA TREBUIE DOAR STUDII SUPERIOARE TEHNICE DE LUNGA DURATA ci studii superioare de lunga durata in domeniu si cunostinte si deprinderi tehnice.
Stiu foarte bine cum sta treaba cu ingineria deoarece am facut 3 ani am diploma de subinginer cum era odata, insa intrebarea este cum de cei care termina o fac cu profil tehnic la automatica etc, pot ocupa orice functie care are legatura cu informatica, chiar au timp in 4 ani sa invete de toate si tehnica si programare si de toate incat sa aibe toate cunostiintele celor de la informatica plus extraordinarele cunostinte tehnice, iar cei la informatica sunt ingraditi. In cazul acesta ar trebui ca absolventii unei asemenea facultati sa ocupe numai functii tehnice, ca asta au fost instruiti acolo si mai putin programare sau altceva.
Data post: Joi, 16 Octombrie 2008, 12:43
Subiect: RE: Modalitate de incadrare in codul COR
Cum sa am diploma pe care scrie inginer colegiu nula. penibil, deja am impresia ca va bateti joc. Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica din Craiova elibereaza diplome nule Nu este nici un vis sa devin inginer daca era vre-un vis continuam imediat dupa ce am terminat colegiu insa am preferat informatica, domnule inginer. Aceasta continuare mult enuntata presupune un sacrificiu financiar deosebit. Nu voi platii niciodata incompetenta altora.