avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor la salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor la salariu

Daca se acorda un spor la salariu, care nu este permanent,
cum se trece in revisalul nou?
Cel mai recent răspuns: alexandra24 , utilizator 09:44, 11 Octombrie 2011
eugene a scris:

corect
mai ales ca daca realizati un raport pentru salariatul in cauza in revisal o sa va apara:
- de la 01 sept la 1 oct o suma.
- de la 1 oct la 1 nov alta suma, etc.



Asa m-am gandit si eu!
dar daca trecem data de 01.09.2011 ca data producere efect si noi avem statul intocmit in 14.10.11 si operam modif cu data dupa 14.10.11 nu depasim 19 zile de la data producerii efectelor?
Termenul incepe sa curga de la data intocmirii statului de plata, respectiv de la data constituirii drepturilor salariale ...
si sa inteleg ca daca trecem data produce efecte 01.09.2011 in revisal,chiar daca data intocmirii statului de plata este 14.10.2011 si termenul curge din 14.10.,itm este de acord sa trecem asa,nu o sa considere ca termenul curge de la 01.09.2011 cand am trecut in revisal!imi cer scuze daca insist ,dar cum nu este nicaieri scris ca termenul trebuie sa curga de la data intocmirii drepturilor salariale nu stiu cum sa procedez..cum ar cere itm....imi sunteti oricum de mare ajutor...multumesc!
Este punctul de vedere al Inspectiei Muncii , citez : .... angajatorul are obligatia de a inregistra in Registrul general de evidenta a salariatilor salariile, sporurile si cuantumul acestora, ori de cate ori intervin modificari ale acestora, termenul limita fiind 20 de zile lucratoare de la producerea modificarilor, respectiv de la data constituirii drepturilor salariale (intocmirea statelor de plata a salariilor).

Alte discuții în legătură

Intrebare revisal alexandra24 alexandra24 stie cineva daca scrie undeva ca trebuie sa introducem toate sporurile in revisal,cele fixe dar si cele variabile,urmand a fi modificate lunar?Mie mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Sporuri revisal mihaypavel mihaypavel Buna ziua, In cadrul unei societati de productie cu peste 250 angajati se acorda spor de noapte si spor de week-end. Desi nu apar in contractul de munca, ci ... (vezi toată discuția)
Revisal nou - sporuri atenastef atenastef Buna ziua, O intrebare referitor la sporurile care trebuiesc introduse in Revisal 5.0.6. . societatea noastra acorda : - spor de fidelitate, procent in ... (vezi toată discuția)