Jocandi Causa a scris:
Este vobra de cei ce dau definitivatul, dupa ce au facut cursurile INPPA.
Decizia respectiva este neconstitutionala. Examenul trebuie sa se dea n aceleasi conditii pentru toata lumea. Stagiarii dau examen grila cu codurile pe masa, iar cei ce intra din alte profesii dau sinteza? Inteleg ca se doreste a se face o casta, dar e deja bataie de joc. Un primar poate fi avocat fara examen , dar un consilier juridic care are mai mult de 10 ani experienta si sute de litigii la activ, trebuie sa dea examen si sa toceasca ca la 20 de ani.
:)
Eu una, nu cred ca este vorba despre o casta...am mai auzit asta...#-onu vad logica,examenul nu e pe locuri,in aceasta profesie consider ca e loc pentru toata lumea ...daca esti bun castigi,daca nu....ramai un avocat al cauzelor pierdute...In ceea ce priveste examenul probabil se organizeaza in acest mod deoarece se tine cont de faptul ca, in general,un stagiar nu poate avea experienta unei persoane care a avut o profesie in domeniul juridic de cativa ani si care probabil stie legislatura si modul de aplicare al acesteia cu ochii inchisi............parerea mea......