Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Felicitari pentru sarguinta de care dati dovada, eu de pe acuma incep sa #-o:O cred ca am pierdut startul,
AJUTORRRRR
POATE SA IMI SPUNA SI MIE CINEVA CARE AR FI CELE MAI RECOMANDATE PUBLICATII DE STUDIAT
Daca aveti ceva in format electronic va rog sa imi trimiteti pe adresa : glburlacu@yahoo.com
Va multumesc
Buna! Sunt o noua membra a grupului; poti sa-mi trimiti si mie sintezele, te rog mult. Adresa mea de email este alexalinaelena@yahoo.ro
Eu invat din manuale pentru examen aparute din octombrie 2011 pana in prezent.
Inca nu am gasit nici un anunt referitor la perioada de depunere a dosarelor , are cineva informatii pentru cei care care se inscriu la baroul din arges?
fratilor...m-am uitat in o gramada de carti...tratatu lu les...tabarca...sinteze nomina lex...pe net...si in procedura civila apel este singura cale de atac ordinara....asa e? si la proc pen apel si recursu is ordinare...
Buna ziua! Cum merge invatatul la voi? Mai puteti suporta canicula?:sticktongue:Voiam sa va reeamintesc ca de anul acesta mai avem o proba in etapa a doua: OEPA. Nu trebuie sa o neglijam. Am inteles ca va fi sinteza, insa in ce zi se va desfasura? Din hotararea UNBR nu reiese ca etapa a doua s-ar desfasura pe parcursul a trei zile: doar 17 si 19 oct. S-a specificat doar la definitivi. Deja, o zi de examen in plus mi se pare prea mult... Ar mai urma mers pe sarma, marunt cu degetele de la picioare si tacamul e complet.:coffee:
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)