Este foarte clar ca tematica va fi cea de anul trecut si cea de fiecare an, cu singura mentiune ca la civil se va invata actul juridic civil si aplicarea in timp a legii civile dupa noul cod. E de presupus ca lumea a inceput sa invete cu vechea tematica in fata, doar nu asteapta 8 august sa se afiseze pe UNBR. Tocmai de aceea, din timp, s-a hotarat si s-a publicat hotararea potrivit careia la civil nu vom avea decat cele doua institutii mai sus enumerate. Pentru mai multe detalii intrati pe UNBR si acolo va veti elucida asupra tuturor nelamuririlor. Iar pe INPPA deja s-a facut o rubrica separata pentru admiterea octombrie 2012, ceea ce inseamna ca in curand vom afla toate detaliile organizatorice. Oricum, nu asta e principala problema sau piedica in calea reusitei noastre, ci invatatul. Asa ca, va doresc mult spor! Lasati problemele tehnice la o parte si axati-va pe tocit, caci nu e de glumit. Eu ma astept la subiecte mai grele ca anul trecut, iar grilele vor fi mai elaborate.
Lămuriţi-mă şi pe mine, ce anume avem de învăţat la materia Dreptului civil. Eu, abia acum ma apuc de învăţat şi sunt complet debusolată.
Vă mulţumesc!