B
boboc a scris:
@luiza2008
Multumesc am localizat pe scribd,:ohyes:
noul cod civil imi pare mai clar decat cel precedent. Personal cred ca e importanta aprofundarea codurilor mai inainte, cu trimitere la cartile deja scrise, considerand prima data notiunile schimbate care pot fi gasite in acest material. Apoi as trece la spete neaparat, nu cunoasteti un autor bun in acest sens? Thanx!
Bună dimineață! Există culegeri de spețe semnate de mulți autori, însă pentru început, până la aprofundarea materiei, recomand culegerile de spețe semnate de profesori universitari, cum sunt V.M.Ciobanu, G. Boroi, la civil și procedură civilă, Neagu la procedură penală etc. Există mulți autori care au scos culegeri de spețe, mai vechi sau mai noi care pot fi rezolvate raportându-ne la legislația în vigoare. Într-o bibliotecă bine dotată vei găsi multe cărți pe acest domeniu. Personal voi sta la sala de lectură pentru pregătirea acestei etape, pentru că nu mai am resurse să achiziționez tot ce apare pe piață. Repet, nu contează cât de vechi sunt, important fiind exercițiul și capacitatea ta de a le rezolva potrivit legilor existente acum... Spor la lucru!
P.S. Sper că nu v-ați pierdut ambiția după tot ce s-a întâmplat în această sesiune!