avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
hey da castravetii sunt buni.mai ales cei murati :D nu va mai certati si invatati idiotenia aia de oepa ca iar ne frig astia joia viitoare :D
Urez succes tuturor, sunt oameni care au avut ghinion si care acum sufera. Dar gata. Mergem inainte. Si eu am pierdut in viata, toti am pierdut. Nu trebuie sa ne lasam batuti. De multe ori un pas inapoi inseamna doi inainte. Va rog sa incetati cu atacurile la persoana. Nu isi au rostul. Observ ca "domnul judecator" a disparut :))
Trebuie aplaudat UNBR pentru acest examen....pentru ca doar cei buni merita sa fie avocati. La mine in judet anul trecut din 24 a intrat unul singur. Bravo lui!
Cu privire la OEPA...haideti fratilor ca nu e greu. M-as vaieta mai mult de procedura civila decat de OEPA. E chiar fun :)
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2012
BogdanLupu, utilizator
BogdanLupu a scris:

Probabil ca este un absolvent de Spiru Haret cu idealuri mari.#-o

Nu stiu care este subiectul discutiei, dar sa-ti zic ceva despre preconceptia asta despre studentii de la Spiru Haret care termina dreptul. Adevarat, marea majoritate o fac pt ca e usor de terminat si asta ii ajuta pe la serviciu.

Dar cunosc o persoana care a terminat Spiru Haret si probabil ca acum se uita pe forum si rade de voi cand nu luati pe la INM. El a fost printre cei 69 care au luat examenul in 2010 cand a fost examenul acela diabolic. Si acum, absolvent de Spiru Haret, este procuror. Eu zic ca e bine ... dreptul il inveti si fara profesori daca te duce capul un pic.
hellena09 a scris:

Buna dimineata!
Are cineva idee cand se afiseaza rezultatele?

Daca ne luam dupa anul trecut, la 4 zile diferenta, deci in 12; de ce sa nu ne tina putin pe jar, sa nu repetam linistiti in per. asta...la rezidentiat de ex. le scaneaza pe loc, dupa ce ai dat exam...Examenul asta e si unul al nervilor...sa vada cat ne tin:)
Ma poate lamuri cineva ? Care este temeiul de drept referitor la intrebarea 85 din grila 2? In cazurile in care in cursul urmaririi penale , dosarul cauzei este solicitat in acelasi timp de instane diferite....

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)