avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
este tensiune pentru ca si noi suntem sub tensiune.inca nu e gata examenul.cine are cap stie unde sa pune unele replici date de colegi,care cu siguranta nu sunt rau intentionate.nenea jude a facut bine ca a intervenit,a spus si el o parere,unii au fost de acord,altii nu.important e ne-au faultat fff rau anul acesta cu examenul si presimt ca asa va fi si la urmatoare proba.ultima parte din discutie legata de sexul feminin e funny rau,stiut fiind faptul ca ele o iau razna mai usor(sub presiune,ofc).eu de exemplu nu sunt departe de a ajunge la nebuni :))

T.Claudiu a scris:

BogdanLupu a scris:

. il intreb pe domnul judecator cand va da primele sentinte cu executare pentru criminalii de pe sosele.

Dupa cum probabil stiti, exista o jurisprudenta vasta in astfel de infractiuni, iar majoritatea pedepselor sunt cu suspendare pentru ca asa e sanctionata culpa de legiuitor. S-au pronuntat si pedepse cu executare in cazuri mai grave, dar asta nu e un motiv de multumire, cel putin pentru mine.

..

:offtopic:

Am urmărit postările zilei de astăzi şi am rămas consternată , în special de faptul că, după ce că bieţii ,,forumaci,, , cum îi denumea cineva mai sus, sunt aşa de tensionaţi în ziele acestui examen, mai vine şi un ,,judecător,, care îi bulversează total.
T. Claudiu, fără să vă supăraţi pe mine, vă întreb, chiar trăiţi satisfacţii pretinzând că aţi fi judecător? Mă întreb cât de mari.
Sper că dacă într-o zi veţi deveni magistrat, să ştiţi cel puţin faptul că legiutiroul nu a sancţionat culpa cu pedeapsa cu suspendare, suspendarea condiţionată a executării pedepsei fiind doar o opţiune a judecătorului , atunci când are loc individualizarea judiciară a pedepsei , dacă sunt întrunite condiţiile pentru ca inculpatul să beneficieze de o suspendare a executării şi dacă judecătorul consideră că scopul pedepsei poate fi atins şi fără executarea pedepsei în detenţie.
Baftă în continuare tuturor!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Octombrie 2012
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Imi cer scuze ca intru cu subiect care pe voi nu va mai intereseaza. Daca stiti din anii trecuti, cei ce nu iau grila, li se returneaza o parte din bani?
violettt66 a scris:

Imi cer scuze ca intru cu subiect care pe voi nu va mai intereseaza. Daca stiti din anii trecuti, cei ce nu iau grila, li se returneaza o parte din bani?

Nu se returneaza nimic...Dar poti sa suni la secretariat poate fac anul acesta o exceptie:)
elena999 a scris:

violettt66 a scris:

Nu se returneaza nimic...Dar poti sa suni la secretariat poate fac anul acesta o exceptie:)

Multumesc, Elena.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)