avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
Stiti cumva cand se vor afisa rezultatele?!
Ptr deveghe...ca sa-ti raspund la intrebare, in 2010, inca eram in facultate si de atunci intram pe acest forum;)..asta e o enigma rezolvata. Iar apoi, in legatura cu omorul, nu mai intru in discutii, ptr mine raspunsul e foarte evident si avand in vedere ca toti am mai gresit grile ieri la examen am tot dreptul sa pun o intrebare. De unde ai scos ideea ca as fi atotcunoascatoare? Mi-am exprimat punctul de vedere in legatura cu o solutie pe care o consider adevarata...nu mai fii asa incisiv in raspunsuri:)
Incetati ma oameni buni cu intrebarile astea. Se afiseaza cand vor ei. Voi apucati-va sa repetati materia daca stiti ca ati facut grila.
Muierile sa mai lase emotiile si sperantele care mor ultimele, ca aici nu e forum de bocitoare.
Si cel mai important lucru, ganditi-va daca merita cu adevarat ceea ce v-ati propus sa faceti. Nu cadeti in capcana ideii ca daca ati dat o caruta de bani si se intra greu (cu ghililmelele de rigoare) gata v-ati ajuns. Problemele incep de abia dupa examen.
E o lume urata aceea in care vreti sa intrati. Urata pentru unii, plina de bani pentru altii dar tot urata.
Emotiile, sperantele si nerabdarea pastrati-vi-le pentru lucrurile care merita. Asta e doar un examen umflat , unde nu castigi deocamdata decat dreptul de a plati ca disperatul taxe peste taxe. ATAT.
Succes pentru toti.
madalenna a scris:

Colegi de suferinta! Ar trebui sa exploatam la maxim sansa pe care o avem, domnul judecator a ridicat o problema interesanta si ar fi frumos sa discutam pe ea in termeni civilizati fara sa ne legam de profesia omului. Ar fi bine sa il intrebam pe mai multe grile ce parere are pt ca, pana una alta, dansul e cu un pas sau doi inaintea noastra si cand vom intra in profesie taaaaare dezamagiti vom fi ca legea nu e ca in carti! Ma intreb cati dintre voi ati stat prin instante zile intregi sa vedeti cum cum sta treaba
Cu privire la grila eu cred ca nu ar trebui sa fie nici o varianta. Consider ca omorul simplu este acela spontan, nu unul premeditat in care intentionat iti adormi victima, o cari in padure si o omori. Pentru fapta asta, incadrarea la omor simplu e una usoara si scopul pedepsei nu poate fi atins! Ma intreb, de ce ar fi la egalitate cu unul care ia toporul si actioneaza direct fara somnifere si carat in padure
Domnule judecator, multumesc eu pt interventia dvs, felicitari pt profesia pe care o aveti si mult succes pe viitor!
Colegi, stiti cand se vor afisa rezultatele la grile? Nu m-am verificat dupa barem si am maaari emotii
Felicitari celor care stiu sigur ca au trecut, sper sa fiu si eu printre voi!
Mult succes celor care sunt aproape de limita! Speranta moare ultima!

La fel am gandit si eu....citeam grila si consideram ca niciun raspuns nu e corect (insa ma gandeam ca e imposibil...nu au fost niciodata cazuri de grile fara niciun raspuns corect) si atunci am optat pt omor calificat...asta e....
Nu sari asa draga ca nu ma impresionezi. Oi fi tu experta in omor (nu stiu de ce toate femeile sunt :)))) si raspunsul o fi foarte evident (desi stiam ca poate fi doar evident sau nu ) dar ar trebui sa vezi ca nu la tine m-am referit cand am spus atotcunoscatoare. Fii mai flexibila un pic daca vrei sa ai parte de raspunsuri mai putin incisive.

doomkikidex a scris:n
nPtr deveghe...ca sa-ti raspund la intrebare, in 2010, inca eram in facultate si de atunci intram pe acest forum;)..asta e o enigma rezolvata. Iar apoi, in legatura cu omorul, nu mai intru in discutii, ptr mine raspunsul e foarte evident si avand in vedere ca toti am mai gresit grile ieri la examen am tot dreptul sa pun o intrebare. De unde ai scos ideea ca as fi atotcunoascatoare? Mi-am exprimat punctul de vedere in legatura cu o solutie pe care o consider adevarata...nu mai fii asa incisiv in raspunsuri:)n
nn
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2012
deveghe, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)