Lupule esti dragut tu ca apreciezi acest unbr..daaaaar..
te asigur ca nu doar cei buni intra in barou. La tine in judet nu a mers spaga.
Se dadea examen pentru barou cu cartea pe masa sau sub masa. Se dadea o spaga infima daca erai total idiot. Daca erai bun intrai, pentru ca subiectele erau decente in situatia unui examen pentru o profesie liberala. Acum insa , dupa ce si-au facut excedentul
bugetar la casa de asigurari, nu mai au nevoie de fraieri care sa-i incurce. Pe de alta parte nivelul spagii s-a ridicat semnificativ, undeva pe la 5- 6 mii de euro. Asta este principalul business.
Penibil este ca se ia spaga mult mai rau ca inainte. Iar si mai penibil este ca unii apreciaza acest examen asa zis sever. Sa vedem de unde o sa-si ia pensia neamurile astea proaste care profeseaza dupa examene ciordite si care acum zbiara ca nu trebuie sa mai intre asa multi. Pentru ca asta se vrea. Nu ca X este bun sau Z este prost ci doar pentru ca X nu mai trebuie sa fie incurcat pe piata de Z. Este o profesie liberala acaparata de niste boschetari ce se ascund in spatele unei conduceri corupte.
Principalul scop al acestui inppa este sa asigure niste locuri de munca foarte caldute, foarte bine platite, pentru toate rudele si amantele panaramelor din gasca. De aceea a fost infiintat , nu de dragul stagiarilor care trebuie sa se instruiasca (ia auzi).
Din punct de vedere teoretic , da este bine ca un examen sa fie mai greu. Dar nu se justifica decat eventual decat pentru concurs pe locuri. Aici concursul este de spagi. Iar cei care invata saracii , de le ard creierele , intra pe drept. Cam mare efortul pentru ce obtii dupa.
BogdanLupu a scris:
Urez succes tuturor, sunt oameni care au avut ghinion si care acum sufera. Dar gata. Mergem inainte. Si eu am pierdut in viata, toti am pierdut. Nu trebuie sa ne lasam batuti. De multe ori un pas inapoi inseamna doi inainte. Va rog sa incetati cu atacurile la persoana. Nu isi au rostul. Observ ca "domnul judecator" a disparut :))
Trebuie aplaudat UNBR pentru acest examen....pentru ca doar cei buni merita sa fie avocati. La mine in judet anul trecut din 24 a intrat unul singur. Bravo lui!
Cu privire la OEPA...haideti fratilor ca nu e greu. M-as vaieta mai mult de procedura civila decat de OEPA. E chiar fun :)