avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
yeeeeeeeey 2 ore oepa :D in sfarsit o veste buna,sincer ma asteptam ca imbecilii astia sa ne dea 4 ore :-|

poti merge cu ce vrei la tine dar in sala nu vei intra cu nimic in afara de buletin
Ultima modificare: Marți, 16 Octombrie 2012
porcul, utilizator
deveghe a scris:

Opriti penibilul si mai spuneti si voi ceva interesant. Spete idioate , babe hotarate pe cariera, analiza pe imbranceala (cu definitii din dex) , unul intreaba daca are voie la examen cu poseta LOL si numai porcarii din astea. Ba vreti si voi subiectele ? /lol

vrem si noi subiectele:))
Subscriu :)) adi_09 a scris:

deveghe a scris:

Opriti penibilul si mai spuneti si voi ceva interesant. Spete idioate , babe hotarate pe cariera, analiza pe imbranceala (cu definitii din dex) , unul intreaba daca are voie la examen cu poseta LOL si numai porcarii din astea. Ba vreti si voi subiectele ? /lol

vrem si noi subiectele:))

N-am nimic cu tine , nu stiu de ce te-ai simtit tu lezata cand am zis de babe LOL. Nu ma intereseaza teoria imbrancelii si multumesc pentru succes dar nu am nevoie deocamdata. Studiaza tu dex-ul acolo si vezi cum e cu imbranceala (fa si o analiza a dinamicii pe vectoriale) si lasa-ma pe mine sa bat campii.

Ice Hellene a scris:

deveghe a scris:

Am zis ca nu-ti mai raspund, dar esti irezistibil. :)
In primul rand, nu sunt baba, am sub 30 ani. Am spus doar ca nu sunt domnisoara. Speta "idioata" se da la definitivatul de anul acesta in profesia in care iti doresti sa intri, deci candva o sa ai si tu ceva asemanator de idiot. Probabil te depaseste o argumentare care contine inclusiv definitii din DEX.
Iar unii mai intreaba despre chestii organizatorice ale concursului, nu vad de ce esti asa deranjat. "Penibil" e sa fii mereu pus pe harta si sa jignesti, fara sa faci ceva constructiv.
Te felicit, m-ai "alungat" de pe acest topic, ma intorc la "rebuturile" ca mine.

PS: nu am nimic personal cu tine, dar exagerezi cu rautatile gratuite. Succes!

Mahalagisme zici LOL bai ia hai sa dezvoltam treaba cu traNvAIUL. Lesin de ras ba , va rog eu hai sa fim mai inteligenti putin.

Miklos a scris:

gabrielcartas a scris:

v-am publicat toate spetele de dr. pen. Speta s este cea cu "impingerea "din tranvai.Vreti sa public si intrebarile la celelalte spete?

In sfarsit o persoana care discuta despre ceea ce ne intereseaza si nu despre mahalagismele de pana acum...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)