Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 4-a.Am un stagiu de cotizare de 12 ani,dar problema este ca in perioada 05-10-2007 si 11-05-2008 am o intrerupere de 7 luni.Din 12-05-2008 mi-am reluat activitatea dar pana in prezent am doar 5 luni de cotizare.As vrea sa stiu daca pot lucra pana in luna a 8-a de sarcina ,si dupa aceasta perioada sa beneficiez de cele 126 zile.?
Am uitat sa precizeze in mesajul anterior ca nu mai am nevoie de niciun fel de consultanta din partea dvs.
Va multumesc totusi pentru efort!
Va urez sa veti un an bun!
Va atrag atentia ca ati incalcat deja regulamentul de postare in mai multe randuri, si ca daca doriti sa fiti in continuare utilizator al forumului este necesar sa ii respectati si regulile (asa cum va obligati cand apasati "Publica mesaj"). Subliniez faptul ca numai moderatorii si administratorii fac "ordine" pe forum si ca utilizatorii nu pot alege consultantul care sa raspunda, ceea ce exclude si indicatii referitoare la lipsa unor raspunsuri viitoare.
Va multumesc pt timpul acordat mesajului meu chiar daca raspunsul dvs nu este la obiect. Nu v-am intrebat daca ma incadrez la maxim sau nu, ci doar ce documente sunt necesare pt a completa dosarul in vederea calcularii indemnizatiei conform noii legi. Mi-am asumat insa mustrarea si am vizonat cele 27 de pagini cu intrebari si raspunsuri pe acest subiect(asta desi am singura grija de un sugar si credeti-ma ca timpul nu e deloc generos cu mine) si am vazut ca deocamdata nu se stie nefiind publicate normele metodologice.
Va rog sa aveti bunavointa ca atunci cand aceste norme se vor publica sa ne informati si pe noi de continutul lor.
Buna ziua, mai am si eu o intrebare. Daca sunt asociat (nu unic) la o firma si obtin dividende la sfarsitul anului, aflandu-ma in CIC, mai pot beneficia in continuare de indemnizatia pt cresterea copilului, sau se considera ca obtin venituri.
Va multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc un an mai bun.