ce fac? am declaratie de asigurare la casa de pensi unde am cotizat mai mult de cele 12 luni prevazute in lege si am nascut pe 15 sept dar nu am beneficiat de niciun concediu ptr ca nu am cotizat la sanatate: cu ce data pot sa imi cer dreptul la indemnizatie? trebuie sa astept cele 42 zile ptr lauzie?desi nu beneficiez de conc de lauzie sau intra indemnizatia cu data nasteri? cine ne da noua asociatii unicii decizie de intrerupere a activitatii?sau trebuie sa intrerup declaratia de asigurat? ce sa fac?
am inteles dar tot nu stiu cine imi da dovada de incetate a activitati care mi-o cer cei de la asistenta sociala unde trebuie sa bag dosarul ptr indemnizatie?acolo imi trebuie ceva la mina precum ca eu nu mai realizez venituri ce fac? o scriu eu in calitate de administrator?
Administratorul o semneaza, intr-adevar, dar e dubios sa o semnati tot dvs, din foarte multe puncte de vedere. Mai numiti un administrator si o sa o semneze el. Daca e urgent, faceti-o dvs.
pai conform legi pot sa cotizez 1 luna pe sept in ultimele 12 luni anterioare sa cer apoi doar concediu de crestere copil si indemnizatie cu ce data ar trebui sa fac cererea de concediu daca am nascut pe 15 sept? trebuie sa fie o portita pe undeva ?
N-am inteles ce ati scris si va mai rog inca o data sa nu mai postati mesaje consecutive, este o incalcare a regulamentului de postare pentru care, in caz de repetare, veti fi sanctionata.