avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor urget asociat unic indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor urget asociat unic indemnizatie crestere copil

ce fac? am declaratie de asigurare la casa de pensi unde am cotizat mai mult de cele 12 luni prevazute in lege si am nascut pe 15 sept dar nu am beneficiat de niciun concediu ptr ca nu am cotizat la sanatate: cu ce data pot sa imi cer dreptul la indemnizatie? trebuie sa astept cele 42 zile ptr lauzie?desi nu beneficiez de conc de lauzie sau intra indemnizatia cu data nasteri? cine ne da noua asociatii unicii decizie de intrerupere a activitatii?sau trebuie sa intrerup declaratia de asigurat? ce sa fac?
spuneti-mi va rog ca sa numesc alt administrator ce trebuie sa fac mai trebuie sa dau hotarire,sa public la monitorul oficial?prt suspendarea activitati imi cereau in jur de 400 ron si au spus ca pot sa reiau actv dupa 2 ani?
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2008
dekko_flori, utilizator
Se face hotarare de numire care se publica in monitorul oficial. Aveti in linkul indicat toate actele necesare, e usor sa va dati seama ce va trebuie.

Activitatea unei societati poate fi suspendata maxim 3 ani.
daca fac suspendarea activitati pe timp de 2 ani cind revin din concediu si reiau activitatea mai sunt valabile certificatele si autorizatiili actuale care le am ptr functionarea unui magazin mixt dupa normele u.e sau trebuie sa fac altele
da, sunt.
atunci fac asa suspend activitatea si reiau fara probleme dupa terminarea concediului? e mai usor si cu mai putini bani decit sa numesc alt administrator? cum ma sfatuiti?

revin dupa foarte mult timp cu multumiri ptr sfat
asa am facut am sistat activitatea firmei pe 2 ani si acum beneficiez de concediu
inca o data mii de multumiri ptr sfat
acum sfatuiti-ma si pe mine cum intru in somaj?? beneficiez dupa maternitate???
trebuie sa mai prelungesc sistarea activitati pe perioada somajului?????
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2010
dekko_flori, utilizator

Alte discuții în legătură

Vreau consultanta de la un contabil urgent dekko_flori dekko_flori am o problema ca asociat unic ma puteti ajuta ? astept sa imi raspundeti (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare concediu prenatal / postnatal AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Sotia mea este insarcinata si cu 1 Martie a intrat in concediu prenatal. Pana pr 1 Nov 2013 a fost angajata si de la 1 Nov 2013 a avut activitate ... (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de indemnizatie pt cc daca dupa inainte de incheierea somajului am incheiat contractul de munca? cat reprezinta acum indemnizatia? violleta violleta Buna, Am fost in somaj 9 luni, iar din data de 10 mai 2010 am incheiat contractul de munca pe o per. nedeterminata, fara sa am nici o zi de intrerupere. ... (vezi toată discuția)