exista o declaratie speciala privind veniturile din strainatate -adica declaratia 201.contine urmataorele puncte:
A.date de identif ale contribuabilului
B.date privind activ desfasurata
C.veniturile din strainatate
D.impozitul platit in strainatate
E.date de identificare ale reprez.fiscal.
in mod sigur acesti navigatori nu au depus o asemenea declaratie.cum putem sesiza anaf de acest lucru si cum am putea intra in posesia impozitelor platite de acestia in strainatate. daca acestea exista.in mod normal ptr a se evita dubla impozitare acestia trebuie sa faca dovada platii acestui impozit.asa am vedea si noi clar care sunt veniturile lor.cum si cui sa sesizam aceste aspecte?cine ar trebui sa faca aceasta cercetare?
ceri toate aceste documente in declaratia pe care o dai la politie,numai asa poti intra in posesia lor,altfel nimeni nu te va baga in seama.apoi mergi cu ele la executor.eu sunt acum in urmatoarea situatie:s-a admis executarea silita,executorul i-a trmis o somatie cu obligatia de a face si a scris suma calculata de mine.are tremen 10 zile sa faca ceva si apoi am inteles ca i se vor bloca conturile.timp in care se face expertiza contabila ptr ca in cazul in care va contesta executarea sa nu aiba motive de a se lega de calculul facut de mine.iar in procesul penal dupa 2 ani dosarul a ajuns la judecatorie trimis de parchet.parchetul a facut un rechizitriu si un calcul aproximativ prin care a aratat ca veniturile lui au fost mult mai mari si ca in loc de 25% din venitul net lunar acesta a platit doar 4 %.intre timp am facut o alta plangere la politie ptr ca in continuare plateste cat vrea el.vom vedea ce se va intampla in urma procesului ,poate va primi macar o amenda penala si apoi va veni din urma si celalalt dosar si paote pedeapsa va fi mai grava,in acest fel sper sa nu isi mai permita sa ma sfideze si sa isi bata joc de un copil nevinovat!
iti doresc multa bafta si solutionarea in favoarea copilului. eu recunosc nu am stiut unde sa ma duc m-am complacut in situatie desi nu am o situatie roz fiind bugetra deci nici bani multi pentru avocat desi acum sunt in situatia de a avea avocat deoarece domnul gandind ca ii da mult copilului ma cheama in istanta pentru negarea paternitatii dupa 5 ani de zile, dar acum am aflat ce trebuie sa fac si iti multumesc frumos pentru raspuns.