avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... navigatorii care nu isi declara veniturile pentru a nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

navigatorii care nu isi declara veniturile pentru a nu plati impozite si pensie de intretinere minorilor!

exista o declaratie speciala privind veniturile din strainatate -adica declaratia 201.contine urmataorele puncte:
A.date de identif ale contribuabilului
B.date privind activ desfasurata
C.veniturile din strainatate
D.impozitul platit in strainatate
E.date de identificare ale reprez.fiscal.
in mod sigur acesti navigatori nu au depus o asemenea declaratie.cum putem sesiza anaf de acest lucru si cum am putea intra in posesia impozitelor platite de acestia in strainatate. daca acestea exista.in mod normal ptr a se evita dubla impozitare acestia trebuie sa faca dovada platii acestui impozit.asa am vedea si noi clar care sunt veniturile lor.cum si cui sa sesizam aceste aspecte?cine ar trebui sa faca aceasta cercetare?
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
ContSters114133, utilizator
ce sa-i faci humphery,nu toti sunt niste domni asa ca tine si nu toate avem capul plecat.nu trebuie sa iti fie frica,din fericire nimeni nu te cauta pe tine atata timp cat iti respecti hotararile si fosta stie sa iti vb!stai linistit in banca ta si nu mai face valuri aiurea! tu si fosta ta sotie sunteti un caz fericit.nu pot decat sa ma bucur ptr voi.dar asa cum am mai spus mai sunt si unele cu gura mare ce vor dreptate cu orice pret si nu o sa fii tu acela care sa le faci sa taca!
merci pt sfat ,sper sa reusesc ,dupa cum v-am povestit in mesajul anterior actuala prietena a ex-sotului este judecatoare ,iar eu nu locuiesc in ro de ,cativa ani ;
Livica a scris:

"Din pacate, in cazul dv legea nu e de partea dv. de aceea cred ca cea mai buna arma de a castiga este vorba buna cu fostul sot si incurajarea relatiilor personale dintre minor si tatal sau."
Domnule, intelegeti va rog ca nu exista asa ceva ce spuneti dvs! Vorba buna intre navigator si copilul lui. De ce va ambitionati sa dati sfaturi care nu se aplica in realitate? Nu inteleg? Explicati asta si copilului meu de 15 ani, ca sa inteleaga de ce tatal lui nu-i raspunde la telefon, desi abia s-a intors din voiaj si ar fi normal sa-i fie dor? De ce o pune pe sotia lui sa vorbeasca in numele lui? Va dau nr copilului meu sa-i explicati asta!

Doamna,
Raspunsul nu era pentru dv, ci pentru utilizatorul noemasm. Nu mai postati mesaze ce tin de speta dv personala in mesajele deschise de catre alte perosane deoarece nu se mai intelege nimic. Daca aveti un raspuns de dat initiatorului subiectului, postati, daca nu mergeti si postati la mesajul deschis de dv.
:offtopic: Interventie moderator

1. Mesajele off-topic trebuie evitate sau purtate prin intermediul mesajelor private.

2. Posturile fara continut sau cu continut inutil, care nu folosesc discutiei, postarile laconice precum si cele care repeta un raspuns deja postat la problema in discutie sunt uneori enervante. Asemenea mesaje pot fi sterse fara vreo notificare catre utilizatorul in cauza.

3. Nu ne plac remarcile "paternale", adica acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatori", prin remarci referitoare la cine si cum ar trebui sa posteze. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii.

4. Revin la rugamintea de a nu mai posta mesajele care nu au nicio legatura cu subiectul acestui topic .... daca se doreste deschiderea unei noi discutii se poate face acest lucru fara nicio problema.

inseamna ca si fosta ta sotie este pe urmele tale si asa naiva cum o crezi,iti cam e frica de ea sau de fiul tau ca vor merge pana la capat impotriva ta ptr ca nu ii platesti baiatului atat cat ar trebui pensie.altfel...nu iti inteleg frustrarea sau frica!

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere copii navigator Livica Livica Daca pe acest forum intra doamne care au fost casatorite cu navigatori, as avea nevoie de un sfat referitor la venitul din strainatate, care brusc se ... (vezi toată discuția)
Exista cineva care a rezolvat problema pensiei alimentare in penal? Livica Livica Am citit cam tot ce s-a spus pe forum despre pensii alimentare neplatite sau platite la salariul minim pe economie cand de fapt venitul real este mult mai ... (vezi toată discuția)
Cum calculeaza firma pensia pe care a trimis-o copiilor Livica Livica Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)