avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... navigatorii care nu isi declara veniturile pentru a nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

navigatorii care nu isi declara veniturile pentru a nu plati impozite si pensie de intretinere minorilor!

exista o declaratie speciala privind veniturile din strainatate -adica declaratia 201.contine urmataorele puncte:
A.date de identif ale contribuabilului
B.date privind activ desfasurata
C.veniturile din strainatate
D.impozitul platit in strainatate
E.date de identificare ale reprez.fiscal.
in mod sigur acesti navigatori nu au depus o asemenea declaratie.cum putem sesiza anaf de acest lucru si cum am putea intra in posesia impozitelor platite de acestia in strainatate. daca acestea exista.in mod normal ptr a se evita dubla impozitare acestia trebuie sa faca dovada platii acestui impozit.asa am vedea si noi clar care sunt veniturile lor.cum si cui sa sesizam aceste aspecte?cine ar trebui sa faca aceasta cercetare?
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
ContSters114133, utilizator
depinde cum apare diurna trecuta in acele contracte din strainatate.ptr ca nu cred ca toata suma trecuta in contract reprezinta diurna,lucru care de fapt nci nu ar fi posibil,deoarce diurna nu reprezinta prestatia zilnica a pers respective ci doar cheltuieli cu transport ,cazare,masa.acum depinde si cum e stabilita pensia in hot dvs..daca e la sal min pe ec din tara va trebui sa faceti cerere de marire in instanta si sa cereti procent din venitul net lunar.
pensia alimentara stipulata prin lege reprezinta 1/4 din venitul net ,intre timp lucrurile s-au schimbat acum e angajat cu acte in regula in strainatate,dar cum nu-si decalara veniturile ,si cum e angajat int-o tara din Asia centrala e dificil de a avea informatii ,angajatorul sau fiind de asemenea in strainatate,deci cum vedeti exista situatii mult mai complicate ,in plusa ,actuala sa prietena e judecator,si de unde multe relatii...
Sa -mi scuzati rautatea, dar ati incercat sa discutati cu el, sa-i vorbiti despre binele copilului? Pentru ca acest sfat l-am primit de foarte multe ori. Poate merge la dvs!
ironia dv nu ma deranjeaza ,nu incerc sa discut cu ex-sotul si nu am ce sa negociez ,de altfel cum am deja povestit intr-un alt mesal ,ei mi-a trimis un executor judecatoresc care imi cere sa incasez o suma derizorie ca sa se protejeze ,de o plangere penala...cei care recomanda pe site alfel de negocieri sunt cu siguranta persoane care sunt posibil culpabile si care incearca sa-si gaseasca aliati aici ,caci este un forum unde putem schimba pe cale amiabila informatii...
plangere penala ptr ca nu plateste pensia.martori care stiu ca sotul pleaca frecvent in strainatate,pasaport,,etc,cercetari pe care le face politia dar dvs trebuie sa stiti ce sa cereti si unde sa caute acestia ptr a putea demonstra ca pleaca frecvent si nu pleaca la plimbare.el va trebui sa dea o serie de declaratii,ocazie cu care va fi citat,vor merge la domiciliul lui,vor vedea ca nu e acasa ..etc.la un mom dat vor intreba vecinii si se va consemna .va fi intrebat unde pleaca si i se va pune in vedere sa aduca contractele
daca nu va face asta inseamna ca el are ceva de ascuns si poate fi considerata foarte bine rea credinta.politia daca vrea poate face multe ...si daca dvs insistati.chiar daca luati acei bani din cont pe care i-a trimis sotul ce reprezinta o pensie pe 4 ani si nu e cea reala,asta nu inseamna ca si-a achitat obligatia fata de copil atata timp cat nu da la veniturile sale reale.

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere copii navigator Livica Livica Daca pe acest forum intra doamne care au fost casatorite cu navigatori, as avea nevoie de un sfat referitor la venitul din strainatate, care brusc se ... (vezi toată discuția)
Exista cineva care a rezolvat problema pensiei alimentare in penal? Livica Livica Am citit cam tot ce s-a spus pe forum despre pensii alimentare neplatite sau platite la salariul minim pe economie cand de fapt venitul real este mult mai ... (vezi toată discuția)
Cum calculeaza firma pensia pe care a trimis-o copiilor Livica Livica Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)