avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... navigatorii care nu isi declara veniturile pentru a nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

navigatorii care nu isi declara veniturile pentru a nu plati impozite si pensie de intretinere minorilor!

exista o declaratie speciala privind veniturile din strainatate -adica declaratia 201.contine urmataorele puncte:
A.date de identif ale contribuabilului
B.date privind activ desfasurata
C.veniturile din strainatate
D.impozitul platit in strainatate
E.date de identificare ale reprez.fiscal.
in mod sigur acesti navigatori nu au depus o asemenea declaratie.cum putem sesiza anaf de acest lucru si cum am putea intra in posesia impozitelor platite de acestia in strainatate. daca acestea exista.in mod normal ptr a se evita dubla impozitare acestia trebuie sa faca dovada platii acestui impozit.asa am vedea si noi clar care sunt veniturile lor.cum si cui sa sesizam aceste aspecte?cine ar trebui sa faca aceasta cercetare?
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
ContSters114133, utilizator
Va felicit pentru replica data, in numele tuturor mamelor din tara asta care-si iubesc copiii, ii cresc cum pot mai bine si se lupta si pentru drepturile lor! Nu vorbesc in numele celor care-si pun copiii la cersit, chiar daca cersesc de la asa zisul tata.
ca sa revenim la subiect....veniturile lui se evoca undeva daca munceste legal. prin umare, repet, cautati un executor in Constanta. motivarea ca nu pot ca este procent esteo prostie: pur si simplu nu vor sa se bage. mergeti la conducerea Excutorilor judecatoresti si sigur se va gasi o solutie.
am reusit sa vb cu un executor din mangalia ,care se pare ca este dispus sa incerce.va trebui sa calculez eu suma pe care o cer spre a fi executata,cel putin asa am inteles de la el si acesta imi va lua un avans din aceasta suma ptr cheltuielile cu executarea silita.as mai avea o intrebare..in cazul in care instanta va respinge executarea silita..pe motiv ca in acea suma intra si diurna sau sporurile...ce se va intampla?
procedural nu este asa. Executorul, in cadrul executarii silite desemneaza un expert care aduna datele si intocmeste un raport de expertiza prin care arata care este suma solictata.
v-am spus, intreseti-va la Uniunea Nationala a executorilor judecatoresti

[ link extern ] /

acest expert are o autoritate oficiala si va putea obtine documente oficiale.
Am trimis acum solicitarea mea si la acesta adresa de mail. Va multumesc mult si va tin la curent cand primesc raspuns!
Va doresc numai bine!

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere copii navigator Livica Livica Daca pe acest forum intra doamne care au fost casatorite cu navigatori, as avea nevoie de un sfat referitor la venitul din strainatate, care brusc se ... (vezi toată discuția)
Exista cineva care a rezolvat problema pensiei alimentare in penal? Livica Livica Am citit cam tot ce s-a spus pe forum despre pensii alimentare neplatite sau platite la salariul minim pe economie cand de fapt venitul real este mult mai ... (vezi toată discuția)
Cum calculeaza firma pensia pe care a trimis-o copiilor Livica Livica Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)