exista o declaratie speciala privind veniturile din strainatate -adica declaratia 201.contine urmataorele puncte:
A.date de identif ale contribuabilului
B.date privind activ desfasurata
C.veniturile din strainatate
D.impozitul platit in strainatate
E.date de identificare ale reprez.fiscal.
in mod sigur acesti navigatori nu au depus o asemenea declaratie.cum putem sesiza anaf de acest lucru si cum am putea intra in posesia impozitelor platite de acestia in strainatate. daca acestea exista.in mod normal ptr a se evita dubla impozitare acestia trebuie sa faca dovada platii acestui impozit.asa am vedea si noi clar care sunt veniturile lor.cum si cui sa sesizam aceste aspecte?cine ar trebui sa faca aceasta cercetare?
de ce credeti ca nu am incercat sa ajungem la o intelegere?au incercat si cei de la politie..i=-au spus sa dea macar la salariul de baza din contract...a motivat ca nu vede copilul si nu vrea sa dea bani.am dat declaratie la politie ca sunt de acord sa vada copilul (asta ptr a vedea ce motive mai gaseste) si bineteles ca nu s-a intamplat nimic.apoi a spus ca de fapt nu are de unde sa dea mai mult de 170 lei.asta a fost raspunsul dat celor de la politie cand i-au spus ca eu sunt dispusa sa imi retrag plangerea daca ar da macar 400 lei pe luna la sal lui de baza din contract.sunt prea multe de povestit si nu cred ca ne veti ajuta cu ceva daca ati sti intreaga poveste.se pare ca si dvs impartasiti gandirea lor...ptr ca la sf discutiei avute ca el mi-a spus ca ce nu sunt in stare sa cresc singura copilul?vreau banii lui?nu aveti decat sa va complaceti dvs in astfel de situatii si sa va spuneti...ei lasa ca e bine si asa...
v-am mai raspuns...problema dvs. o rezolva un executor judecatoresc bun . mai ales ca are de unde sa recupereze cheltuieli de executare.el poate urmari toate sumele , deoarece aveti un procent.
nu este treaba dvs. sa faceti astfel de demersuri. in Bucuresti s-au rezolvat cazuri similare de catre executori.
daca debitorul este in constanta,are un cont la o banca din c-ta,are bunurile in constanta....pot lua executor din bucuresti ?jumatate din executorii cu care am vb din c-ta nu au fost in masura sa inecerce sa ma ajute motivand ca angajatorul este firma straina,ca banii vin din afara tarii,ca nu inteleg cat inseamna 25%din venitul net lunar in conditiile in care nu este specifiacta o suma in hotarare si acest contract cuprinde pe langa salariul de baza si sporuri si ore suplimentare si alocatie personala...
Nu puteti lua un executor din Bucuresti ... competenta ii apartine executorului judecatoresc din circumscriptia curtii de apel in a carei raza teritoriala urmeaza sa se faca executarea.
In speta, apelati la un executor judecatoresc din circumscriptia Curtii de Apel Constanta.
Doamna,
Gandirea pe care o impartasesc este aceea ca, parintele care are in incredintare copilul, nu trebuie sub nicio forma sa se foloseasca de copil ca arma de razbunare impotriva celuilalt sau ca masura de santaj. Pana la urma nu are de suferit decat copilul, din vina parintelui care il are in incredintare si se pare ca nu constientizati asta.
In rest, fiecare caz are particularitatile sale si daca imi aduc bine aminte, in timp ce viitorul dv fost sot s-a dus cu fetita la innot, dv ati sustras mobila din casa. Si tind sa cred ca nu este decat lupta dv a adultilor, iar respectivul nu vrea sa plateasca deoarece nu este lasat sa isi vada copilul, iar faptul ca dv ati declarat la politie ca sunteti de acord sa il vada nu ramane decat la nivel declarativ si atat.