exista o declaratie speciala privind veniturile din strainatate -adica declaratia 201.contine urmataorele puncte:
A.date de identif ale contribuabilului
B.date privind activ desfasurata
C.veniturile din strainatate
D.impozitul platit in strainatate
E.date de identificare ale reprez.fiscal.
in mod sigur acesti navigatori nu au depus o asemenea declaratie.cum putem sesiza anaf de acest lucru si cum am putea intra in posesia impozitelor platite de acestia in strainatate. daca acestea exista.in mod normal ptr a se evita dubla impozitare acestia trebuie sa faca dovada platii acestui impozit.asa am vedea si noi clar care sunt veniturile lor.cum si cui sa sesizam aceste aspecte?cine ar trebui sa faca aceasta cercetare?
domnule...ce incercati sa va ascundeti indentitatea ,aveti o gandire simplista.eu nu am sustras nimic din casa,am luat pur si simplu lucrurile mele si ale fiicei mele.pentru a va edifica va rog sa studiati dosarul cu nr.13158/212/2009,aflat pe rolul judecat c-ta si apoi al tribunalului c-ta.o declaratie scrisa la politie dpddv este ceva de neluat in seama in conditiile in care tatal minorei nici macar nu are drept de vizita ,deoarece asa a stabilit ordonanta presedintiala?a avut acordul meu de a vedea copilul si in instanta,doar ca instanta a decis altceva.tocmai ptr ca am incercat inca o data sa arat ca de fapt pe el il doare buzunarul si nu copilul am dat aceasta declaratie.si s-a vazut foarte clar....adica niciun semn.va rog sa incercati sa fiti mai prudent in ceea ce postati,tocmai ptr ca nu aveti toate datele necesare in a va exprima opinia la modul in care a-ti facut-o!
Pe forumul avocatnet se discuta probleme juridice, iar nu implicarea unei persoane sau a alteia in ele.
De asemenea, va adresez rugamintea ca mesajele care nu aduc niciun plus de valoare discutiei sa fie purtate prin intermediului mesageriei private.
Pe forum sunt interzise: atacul la persoana, comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
Si daca si copilul ajunge sa inteleaga ce parinte are si nu vrea sa comunice cu el?...
Fata mea are 20 de ani si am crescut-o singura de la varsta de 1 an si jumatate.In ciuda neintelegerilor dintre noi parintii,mereu am incurajat-o sa-l trateze cum se cuvine,sa comunice cu el,dar in timp a vazut singura ce fel de om este.Cum sa "ingropi securea razboliului" daca el e conflictual?De ce sa nu fie obligati toti "incurca-lume" care se prefac ca vor familie,dar de fapt nu stiu ce vor, sa raspunda in fata legii macar pentru drepturile copiilor,pentru ceea ce li se cuvine acestora.Copiii nu au nicio vina,nu trebuie sa plateasca pentru frustrarile si esecul unuia dintre parinti...
Buna seara ,
Are dreptate m-ella2005 !! voi doamnele de bine si "de buna" credinta dupa ce rupeti si faceti tot posibilul sa intrerupeti legatura dintre copii si tatii lor -dupa divort vorbesc -veniti atunci si cereti drepturi in instante judecatoresti pentru bietii copii, totodata transfarmandu-i in bieti cersetori si pe voi dimpreuna cu ei ; cand era asa de simplu de a vorbi frumos si de a nu uza mii de file la dosare si cauze si avocati si politisti -- care mai de care ca in cele din urma sa va aduca ceva in palmuta voastra hamesita;; de catre cine stie..unul din legiutorii care-s "de serviciu " . Pacat de copii aceia crescuti -spuneti voi -in dragoste doar de mama ; deseori repetandu-le : tatal vostru de fapt nici nu e tata pentru voi ... este un rau si un zgarcit !!
Pacat mare pacat si-mi cer scuze ca nu am comentat doar la subiect fata de moderatori .
Chiar de-mi stergeti mesajul cel putin unul din utilizatori tot il va citi .
da,eu l-am citit.si nu pot intelege cum de niste tati atat de iubitori nu au cerut copilul in instanta ptr a-l feri de de aceste mame hamesite si dornice de a se imbogati pe spinarea bietilor tati!ba mai mult decat atat ,unii dintre voi chiar ati cerut ca acesti copii sa ramana la mama cu obligarea voastra la plata pensiei de intretinere.e mai simplu si mai comod sa trimiti niste bani decat sa te ocupi zi de zi de un copil.acesta nu are nevoie doar de bani de mancare si haine si intre noi fie vorba cei 170 lei trimisi de dvs din cand in cand nici macar ptr o pereche de cizme nu ajung,dar are nevoie si de caiete speciale,excursii,meditatii,distractie,cineva care sa il ajute la lectii,sa il spele,sa ii calce sa faca lectiile.noi hamesitele suntem alea care de bine de rau avem grija lor ,asa cum putem fara a ne intreba nimeni daca avem cu ce si fara a face sa simta copilul ca poate uneori nici noi nu avem(nici bani si nici timp)in alta ordine de idei,acesti bani sunt un drept al copilului,iar noi nu facem decat sa ii cerem acest drept pana la varsta de 18 ani cand si-l va putea cere singur.asa cum bine spunea cineva fiecare caz are particularitatile lui,dar esenta este aceeasi.eu vb cu sotul meu la telefon si nu reusim sa ne intelegem,eu vb si el tace ptr ca nu are argumente.imi spune ca nu are de unde sa dea mai mult de 170 lei,ca a cheltuit foarte multi bani cu avocatii.si eu am cheltuit la fel de multi bani cu av si nu castig 2900 euro pe luna si totusi imi pot creste si copilul decent.dar eu am renuntat la multe ptr a nu-i lipsi copilului nimic,in schimb...el nu poate face asta.si stiti care este ironia sortii?ca dumnealui este cel care a vrut ce da legea!cand eu ii spuneam sa ne intelegem si sa impartim tot intre noi asa cum ar fi fost normal...e nu ..a vrut ce da legea!cand legea i-a dat 75% din casa si masina si casa lui in natura si eu cu copilul ...la mama ca avea conditii bune de locuit,a fost bine!acum cand e vb de a da pensie nu mai este de acord cu ce a dat legea! cum si ce ar trebui domnilor tati sa facem ca sa fiti multumiti?veniti si vedeti copiii,cine nu va lasa?ati incercat sa faceti acest lucru si nu ati fost lasati?ati depus plangeri la politie si parchet ca nu va respectam dreptul la vizita?v-ati agitat in vreun fel ptr dreptul dvs si al minorului?acestea sunt doar simple motive invocate tocmai ptr a nu va scadea nivelul de trai din cauza unui copil ce are o mama hamesita! finalul il stim cu totii intr-o tara ca a noastra....noi hamesitele nu vom rezolva nimic dar stiu ca peste 7 ani ii pot pune in brate copilului meu dosarele in care eu am incercat sa ii obtin un drept stabilit de o lege din romania.nu vreau sa fiu acuzata mai tarziu ca nu am facut nimic ptr copilul meu.si daca aici nu putem avea dreptate ,poate se va face in alt fel....candva...