avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... navigatorii care nu isi declara veniturile pentru a nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

navigatorii care nu isi declara veniturile pentru a nu plati impozite si pensie de intretinere minorilor!

exista o declaratie speciala privind veniturile din strainatate -adica declaratia 201.contine urmataorele puncte:
A.date de identif ale contribuabilului
B.date privind activ desfasurata
C.veniturile din strainatate
D.impozitul platit in strainatate
E.date de identificare ale reprez.fiscal.
in mod sigur acesti navigatori nu au depus o asemenea declaratie.cum putem sesiza anaf de acest lucru si cum am putea intra in posesia impozitelor platite de acestia in strainatate. daca acestea exista.in mod normal ptr a se evita dubla impozitare acestia trebuie sa faca dovada platii acestui impozit.asa am vedea si noi clar care sunt veniturile lor.cum si cui sa sesizam aceste aspecte?cine ar trebui sa faca aceasta cercetare?
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
ContSters114133, utilizator
ieri mi-a fost admisa cererea ptr incuviintarea executarii silite.in max o sapt va fi redactata(sper) si apoi d-na executor va putea merge mai departe.plangerile penale de la politie ptr abandon de familie m-au ajutat foarte mult,ptr ca in cadrul acestor cercetari am intrat in posesia tuturor contractelor de ambarcare ale sotului din ultimii 2 ani si asa expertul contabil ce va fi desemnat va putea face calculul ptr restanta pensiei de intretinere minor.
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2011
ContSters114133, utilizator
eu am povestit pasii ce trebuiesc urmati de parintii care trec prin asemenea situatii.executorul nu m-a costat nimic pana in acest moment,iar cand executoarea va avea hotararea si va incepe procedura voi plati maxim 300 lei,expertul contabil max 500 lei,bani ce vor fi recuperati de la debitor.pe langa banii care ii pierzi in diferite procese cu onorarii si taxe,aceasta procedura e floare la ureche.nici nu conteaza cat va dura pana voi intra in posesia banilor ci conteaza doar ca incerc sa fac tot ce trebuie ptr a se respecta o hotarare.stiu foarte bine ca exista multe variante chiar si acum in aceasta faza.adica probabil va face contestare la executare si se va mai lungi,dar odata si odata va trebui sa plateasca.va scoate banii din cont si ii va lua direct in mana...nu-i nimic..in maxim jumatate de an va avea proprietate pe numele lui si va putea fi executat acel bun daca nu va plati de buna voie restanta pensiei.trebuie si sunt convinsa ca va exista o cale de a-i face pe cei ce nu vor sa stie ca au copii minori sa plateasca!
desirelia75 a scris:

eu am povestit pasii ce trebuiesc urmati de parintii care trec prin asemenea situatii.executorul nu m-a costat nimic pana in acest moment,iar cand executoarea va avea hotararea si va incepe procedura voi plati maxim 300 lei,expertul contabil max 500 lei,bani ce vor fi recuperati de la debitor.pe langa banii care ii pierzi in diferite procese cu onorarii si taxe,aceasta procedura e floare la ureche.nici nu conteaza cat va dura pana voi intra in posesia banilor ci conteaza doar ca incerc sa fac tot ce trebuie ptr a se respecta o hotarare.stiu foarte bine ca exista multe variante chiar si acum in aceasta faza.adica probabil va face contestare la executare si se va mai lungi,dar odata si odata va trebui sa plateasca.va scoate banii din cont si ii va lua direct in mana...nu-i nimic..in maxim jumatate de an va avea proprietate pe numele lui si va putea fi executat acel bun daca nu va plati de buna voie restanta pensiei.trebuie si sunt convinsa ca va exista o cale de a-i face pe cei ce nu vor sa stie ca au copii minori sa plateasca!

felicitari si de apreciat ca ati oferit si know-how-ul.....mult succes in continuare!
as putea sa spun ca dvs doamna antoanela sunteti de< vina> ptr ceea ce mi se intampla acum!stiam ca voi rezolva cumva,ca trebuie sa se poata face ceva,dar nimeni nu m-a ajutat.toti ridicau din umeri si spuneau ca era de datoria instantei sa puna poprirea si multe altele.sunt extrem de fericita ca in sfarsit am gasit pe cineva dispus sa ma ajute
si mai ales ca m=ati facut la randul meu sa insisit si sa inrosesc telefonul sunand toti executorii din c-ta!desi am vrut sa sterg acest cont ,nu mai suportam sa citesc cum imi sunt rastalmacite vorbele si cum poate eu nu puteam exprima ceea ce as fi vrut ,dar ptr faptul ca sunteti dvs aici si ca v=ati sustinut insistent parerea nu pot face acest lucru.si ptr cei care sunt in situatia mea si citesc ce am postat eu,sper sa ii ajute si sa gaseasca mai usor calea rezolvarii acestor probleme.am sa va mai povestesc ce mi se intampla pe masura ce lucrurile vor inainta.
D-na Desirelia, ma bucur sincer ptr faptul ca situatia dvs a intrat pe un fagas absolut firesc.
Nefiresc ar fi fost sa se intample altfel...desi... nefirescul este laitmotivul acestei tari...si din pacate, al atator oameni....

Felicitari!!!

Toate cele bune va doresc!

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere copii navigator Livica Livica Daca pe acest forum intra doamne care au fost casatorite cu navigatori, as avea nevoie de un sfat referitor la venitul din strainatate, care brusc se ... (vezi toată discuția)
Exista cineva care a rezolvat problema pensiei alimentare in penal? Livica Livica Am citit cam tot ce s-a spus pe forum despre pensii alimentare neplatite sau platite la salariul minim pe economie cand de fapt venitul real este mult mai ... (vezi toată discuția)
Cum calculeaza firma pensia pe care a trimis-o copiilor Livica Livica Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)