desirelia75 a scris:
eu am povestit pasii ce trebuiesc urmati de parintii care trec prin asemenea situatii.executorul nu m-a costat nimic pana in acest moment,iar cand executoarea va avea hotararea si va incepe procedura voi plati maxim 300 lei,expertul contabil max 500 lei,bani ce vor fi recuperati de la debitor.pe langa banii care ii pierzi in diferite procese cu onorarii si taxe,aceasta procedura e floare la ureche.nici nu conteaza cat va dura pana voi intra in posesia banilor ci conteaza doar ca incerc sa fac tot ce trebuie ptr a se respecta o hotarare.stiu foarte bine ca exista multe variante chiar si acum in aceasta faza.adica probabil va face contestare la executare si se va mai lungi,dar odata si odata va trebui sa plateasca.va scoate banii din cont si ii va lua direct in mana...nu-i nimic..in maxim jumatate de an va avea proprietate pe numele lui si va putea fi executat acel bun daca nu va plati de buna voie restanta pensiei.trebuie si sunt convinsa ca va exista o cale de a-i face pe cei ce nu vor sa stie ca au copii minori sa plateasca!
felicitari si de apreciat ca ati oferit si know-how-ul.....mult succes in continuare!