aditabora a scris:
:(( Si fratele meu m-a inselat domnule judecator amagindu-ma sa declar ca renunt la tot si la toate dupa ce oricum nu mai aveam la ce renunta caci luase el totul pentru el , dar mi-a promis ca si intre frati ca , daca sant de acord si semnez si la notar , tot ce luase el pina acuma si ce va mai urma sa agoniseasca va ramane negresit copiilor mei . Si din aceasta cauza am promovat aceasta petitie de ereditate in calitatea mea actuala de nemostenitor al tatalui meu , dat fiind ca sant si analfabet si pe deasupra sufar si de cecitate n-am inteles ceea ce mi-a explicat acel notar cand m-a pus sa semnez si am crezut ca semnez pentru ca invoiala noastra sa fie facuta si la notar.
inainte de a avea atitudinea asta zeflemitoare vis-a-vis de o persoana pe care nici macar nu o cunoasteti, poate ar fi mai bine sa cititi cu mai multa atentie speta, pt ca nu prea ati inteles mare lucru din ea.
Data post: Vineri, 10 Octombrie 2008, 07:53
themis a scris:
Nu poate să retracteze nimic, după cum nu poate anula nimic. Pentru el, cele două moşteniri sunt capitole încheiate.
V-au spus-o, în felul lor fiecare, şi romaşcanu, şi aditabora.
Liviu S.Bordaş
este vorba de o singura mostenire! de unde au aparut 2?! este vorba de mostenirea la care X a renuntat in favoarea fratelui sau Y, la 6 ani dupa moartea parintilor lor, sub conditia ca acea parte la care el renunta sa-i revina fiului lui Y!!!