Buna,,,Revin cu informatii,,,,Am facut plangere la politie anul trecut in aprilie. A inceput cercetarea penala, apoi urmarirea penala...dosarul a ajuns la procuror care a dat scoaterea de sub urmarirea penala...am facut plangere impotriva ordonantei la prin procuror care si el la randul lui a dat scoaterea de sub urmarirea penala,,,,,asa ca am facut plangere la judecatorie impotriva celor doua ordonante si am cerut sa mi se aprobe trimiterea spre judecare pt abandon de familie ( nu am primit pensia din 2009- pana in prezent 2012.....si conform legii daca nu da pensia de intretinere consecutiv pe doua luni se considera abandon de familie ,,,dar nu este cu rea credinta cel care din lipsa mijloacelor materiale este impiedicat sa plateasca aceasta pensie ....norocul meu a fost ca el a lucrat in 2010 -4 luni)....
Solutia este urmatoare! .... Admite plângerea formulată de către petenta B.T. împotriva ordonanţei procurorului din data de XXX dată în dosarul xxx al Parchetului de pe lângă Judecătoria ......... Desfiinţează ordonanţa procurorului din data de XXX dată în dosarul ..........al Parchetului de pe lângă Judecătoria XXX , privind pe intimatul B.S.I. cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abandon de familie şi reţine cauza spre judecare. Invocă starea de incompatibilitate a d-nului judecător XX. şi trimite cauza completului de judecată XX pentru soluţionarea declaraţiei de abţinere. Cu drept de recurs odată cu fondul asupra soluţiilor adoptate cu privire la rezoluţia atacată. Pronunţată în şedinţă publică azi, XXX..
Asa ca astept sa vad ce se intampla in continuare,,,,,,,
Mai am inca pe rol si procesul civil !
Merge incet si greu dar asta e !
Mentionez ca am avocat !
In procesul penal nu se obtin banii restanta ci el va fi sau nu condamnat pt abandon.
Daca ar da banii pot sa imi retrag plangerea si atunci scapa de condamnare !
Condamnarea poate fi cu suspendare si cu o amenda penala!