Ce inseamna mai precis??? Pentru scoaterea copilului din tara, de exemplu in vacante, am nevoie de acordul lui? Precizez ca domiciliul minorului este stabilit la mine. Mai exista sintagma ,, orar de vizitare"???
Trauma produsa copiilor prin desmembrarea familiei nu poate fi alinata de nici-o lege,aceasta incercand doar educarea parintilor...(a-ti iubi sau nu copilul nu poate fi legiferat)
"Copilul cu mai multe moase ramane cu buricul netaiat."
In interesul major al minorului, acesta:
-va pleca in weekend cu taticul pe care nu l-a mai vazut de 4 luni, dar e foarte bine sa-l cunoasca
- nu va pleca cu mama si bunicii in Croatia la mare, fiindca taticul opteaza pentru Amara si doreste ca pruncul sa-si cunoasca patria, alaturi de noua mamica si noii fratiori, chiar daca minorul vrea la mama si la bunici
-nu va raspunde invitatiei la petrecere al lui Ionica, fiindca se nimereste la ziua de "relatii cu taticul", desi astepta de mult aceasta petrecere
etc., etc...
Personal, vad ca pe cei violenti nu-i educa si nici pe criminali, in nenumarate cazuri.
Explicati va rog in ce sens educa legile parintii ? Ca eu vad ca sentintele sunt la fel, se dau pe banda rulanta, facand abstractie de dovezi, de martori, de orice.
Pe mine stiti ce ma invata aceasta lege ? Ca se traieste in comunism, ca indiferent ce fel de parinte esti, primesti aceleasi drepturi. Inca ceva: ca parinte necustodian, poti face orice delicvente, orice violente, poti sa fi cat de iresponsabil vrei, fata de fosta familie si fata de copil (direct sau indirect), ca nu PIERZI NIMIC. Primesti la fel ca un parinte model si poti sa-ti sicanezi fosta famile cat si cum doresti, in numele copilului. Pe mine asta ma invata legea. Si intr-o asemenea lege, eu nu cred.
Program vizita minor
MYK272est
Buna ziua! In data de 22. 06. 2016 am primit sentinta divortului prin care s-a stabilit si custodie comuna asupra minorului rezultat din casatorie in varsta de ... (vezi toată discuția)