Ce inseamna mai precis??? Pentru scoaterea copilului din tara, de exemplu in vacante, am nevoie de acordul lui? Precizez ca domiciliul minorului este stabilit la mine. Mai exista sintagma ,, orar de vizitare"???
Inainte, eu stiu, ca in cazul in care unul dintre parinti avea custodia definitiva si irevocabila, nu mai avea nevoie de nici o procura. Eu asa am citit de nenumarate ori si pe acest site.
"Aproape toate dosarele de divort cu minor aflate pe rol se judeca dupa Noul Cod Civil,instanta motivand ca se pronunta dupa noua lege dat fiind dreptul ambilor parinti in cresterea si educarea minorului ,indiferent daca au fost introduse cu mult inainte de 1 octombrie "
Instanta nu are nici un drept sa se pronunte la ce drepturi si cui trebuie impartite. Legea e lege pentru toata lumea. Daca onorata instanta nu respecta legea, de ce ar respecta-o oamenii!?
Toate procesele incepute inainte de 1 octombrie 2011 se cer judecate dupa Codul CIvil in vigoare atunci. Ceea ce face Inalta Instanta este ILEGALITATE strigatoare la Cer.
Ei, si fiindca prejudecatile si minciuna sunt omniprezente, ce facem? Ne facem ca nu stim, ca nu vedem.....
Un tatic grijuliu, care si-a crescut pruncul pana la N ani, l-a spalat, l-a invatat primele cuvinte, l-a dus zilnic la gradi si la scoala, la divort, primeste acelasi drept de vizita minor ca si sotul gigolo, alcoolic, agresiv, care-si paraseste familia si apare dupa N ani , in care nu a contribuit cu nimic la cresterea si educarea minorului si are si tupeul sa declare ca nu are venit, dar are caldura parinteasca; mai mult, tatici care nici macar nu-si cunosc pruncul, vin cu pretentii de custodie comuna. Si n-ar fi nimic daca ar face-o pentru copil, dar o fac pentru a sicana fosta sotie si, implicit fac rau propriului copil.
Program vizita minor
MYK272est
Buna ziua! In data de 22. 06. 2016 am primit sentinta divortului prin care s-a stabilit si custodie comuna asupra minorului rezultat din casatorie in varsta de ... (vezi toată discuția)