avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere art.65, instiintare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere art.65, instiintare

Buna ziua!
As vrea sa va intreb, mi-a fost comunicata instiintarea de concediere pe 01/10/2008, unii angajati de la RU spun ca este decizia de concediere. La ITM, prin telefon, mi-au spus ca este instiintare si ca decizia se va emite la expirarea termenului de preaviz.
Ce sa fac daca angajatorul nu-mi elibereaza decizia de concediere? Ce atac in instanta, cea ce am primit, instiintare? Exista un termen legal pentru eliberarea deciziei? In perioada preavizului de 20 zile, nu m-a mai primesc la munca. Cred ca angajatorul asteapta sa treaca termenul de 30 de zile de la emiterea instiintarii, ca sa invoace tardivitatea reclamatiei sau sa ma concedieze pentru absente nemotivate.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cornila , Consultant resurse umane 15:37, 21 Mai 2010
cornila mihaela a scris:

Spuneti-mi va rog daca societatea are sediul intr-un judet iar salariatul are domiciliul in alt judet unde este corect sa se faca cererea de chemare in judecata de catre salariat(reclamant) pentru societate(parat).
Multumesc!!


Actiunea se depune la Tribunalul in a carui raza isi are domiciliul reclamantul.
Va multumesc frumos de raspunsuri!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! andu86 andu86 La inceputul lunii decembrie 2009, mi-a s-a comunicat k postul meu se va desfiinta conform statutului...din data de 3.12.2009. si k de la acea data voi fi in ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere irinarauta irinarauta Buna ziua tuturor, Va rog sa ma ajutati sa procedez corect in urmatoarea situatie. In firma desfiintez niste posturi datorita dificultatilor econonice. Fac ... (vezi toată discuția)
Pot primi indemnizatie de somaj?(1) Tinaya Tinaya Lucrez la o firma de aproape 2 ani de zile,iar in decursul zilei de ieri am avut frumoasa surpriza sa fim anuntati ca firma se va inchide din motive ... (vezi toată discuția)