avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeapsa pentru furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeapsa pentru furt

Buna ziua.Lucrez ca,casiera si am furat o suma de bani de la servici.sefa mi-a facut reclamatie la politie,eu am recunoscut tot,i-am dus banutii inapoi,m-a reangajat la ea,dar vreau sa stiu ce mi se mai poate intampla.Am uitat sa mentionez ca am fost instigata de alt coleg sa fac treaba asta,el nerecunoscand toata nebunia asta si el este in continuare cercetat.ce mi se mai poate inatmpla mie?
VA ROG AJUTATI_MA!!!!! Revin...ca m-am saturat eu cat am tot revenit...caci problema mea nu stiu si nu mai vad nici o solutionare oke in cazul meu...acum 1luna (aprox) cand INCA eram angajatata la firma cu pricina...sefa mea si-a recuperta prejudiciul si de la colegul meu,dar noi,cei implicati in povestea asta...si la indemnul sefei mele,ne-am dus la politie si am declarat ca toata vina imi apartine mie,ca eu am facut totul singura (spunand ca e cel mai bine asa si este muuult mai usor solutionarea cazului).EI,acuma ce credeti,dupa ce dna s-a vazut cu prejudiciul recuperat,la nici 2sapt a cautat tot felul de pretexte ca sa nu mai continuam colaborarea.Va spun sincer,ca nu mint cu nimic in povestea asta...ca poate o sa vi se para ceva de necrezut,dar stiind ca sefa mea la mom respectiv imi tot spunea ca va da la politie foaie de recomandare pt mine,foaie de recuperare a prejudiciului,pe care azi am aflat ca NU le-a dat....imi dau seama ca am fost o naiva,care a crezut ca totul se va rezolva....cu toate ca am facut o greseala,pe care o regret ENORM...si daca as putea face ceva ....sa sterg perioada asta a vietii mele...as face-o cu toata placerea.VA ROG...ajutati-ma...acuma...ce mi se poate intampla?ca povestea mea a luat cu totul alta intorsatura,care ,cu siguranta e impotriva mea !!!!!!!! Am uitat sa specific,ca sefa mea si-a recuperat prejudiciul de la colegul meu in firma dansei.chiar daca politistul care se ocupa de caz ne-a spus ca banii aceia ii va da colegul meu a 2ua zi la politie.dna cu pricina a apelat la diverse tertipuri si amentintari la adresa colegului meu...ca sa ii dam banutii fara martori,dar POLITISTUL stie,pt k dna i-a confirmat telefonic ca e totul oke cu prejudiciul.cum fac sau ce ma asteapta acum in cazul acesta?
A fost o mare greseala sa luati toata vina asupra dvs. in situatia in care nu va apartinea.
Va sfatuiesc sa va luati un avocat pt a va apara interesele.
Stiu,aici aveti dreptate,dar atunci cand sefa mea imi spunea ca totul va fi oke iar politistul si el ne asigura ca totul se va termina doar cu o amenda,am zis ca mai bine sa fac asa decat sa ne incurcam,pentru ca ni s-a spus ca atunci cand intr-un furt sunt implicati mai multi e mai greu.Acum eu pastrez legatura cu politistul respectiv si la fel imi spuune "stai mai linistita ca a ramas cum am vorbit",dar si fosta mea sefa cred ca mai tine legatura cu el si nu cred ca a ramas cum am vorbit.Intrebarea mea : care este cel mai rau lucru care mi se poate intampla?si cel mai sigur?VA ROG ajutati-ma cu un raspuns la intrebarile mele...adica mie mi-e ffff frica sa NU fac puscarie....:((:((....daca ar fi doar o amenda...nu ar fi o problema...dar am si eu un copil...de 4ani :(...stiu ca am gresit..dar nu mai pot da timpul inapoi.VA ROG...sfatuiti-ma...ci raspunde-ti-mi la intrebari !!! ESTE POSIBIL SA FAC PUSCARIE?
Nu se face inchisoare pt o astfel de infractiune cu prejudiciul acoperit, cu fapta recunoscuta si fara ca partea vatamata sa aiba vreo pretentie.
In cel mai bun caz, primiti o amenda administrativa, care nu se inscrie in cazier, iar in cel mai rau caz veti primi o pedeapsa cu inchisoarea, dar cu suspendarea conditionata a executarii, deci veti ramane in libertate.

Cu prejudiciul acoperit da,dar dna "vatamata"...si daca ati sti despre cine vorbesc cu siguranta o cunoasteti,si nu stiu ce parere aveti despre dnsa tinand cont ca e din breasla d-voastra(si nu are o reputatie tocmai demna de ea)..nu vrea sa de-a acele "foi" cu recuperarea prejudiciului,ba mai mult incearca sa imi puna mai multe in spate,obiecte pe care dumneai nu le poate justifica printr-un act,sau altceva.Sincera sa fiu,imi doresc o AMENDA...pentru ca mi-e ffff frica de puscarie...si am inteles ca a intrat in viguare un nou cod care ma pune in pericolul de a executa...pedeapsa.Va multumesc totusi pentru sfaturi,sper sa ma mai linistesc un pic...dar dupa cum o vb batraneasca spune "orice greseala se plateste"...ma rog la D-zeu sa nu o platesc asa scump.

Alte discuții în legătură

Furt din magazin oana123 oana123 Acum 2 zile au fost 2 prietene intr-un carrefour si au sustras bunuri de 1200 ron . A oprit doar una din ele ,au pus-o sa dea declaratie dictata de ... (vezi toată discuția)
Furt portofel-prima abatere mihaiotto mihaiotto am furat portofelul unui coleg de serviciu,care continea suma de 50 ron si un card de salariu.am scos de pe card suma de 240 ron.totul s-a intamplat ieri ... (vezi toată discuția)
Penitenciar sau suspendare cristianovici cristianovici buna ziua. va rog spuneti mi ce sanse am sa ajung la penitenciar. am incercat sa furam 3 televizoare in valoare de31 de milioane. el era angajat eu "client" si ... (vezi toată discuția)