VA ROG AJUTATI_MA!!!!! Revin...ca m-am saturat eu cat am tot revenit...caci problema mea nu stiu si nu mai vad nici o solutionare oke in cazul meu...acum 1luna (aprox) cand INCA eram angajatata la firma cu pricina...sefa mea si-a recuperta prejudiciul si de la colegul meu,dar noi,cei implicati in povestea asta...si la indemnul sefei mele,ne-am dus la politie si am declarat ca toata vina imi apartine mie,ca eu am facut totul singura (spunand ca e cel mai bine asa si este muuult mai usor solutionarea cazului).EI,acuma ce credeti,dupa ce dna s-a vazut cu prejudiciul recuperat,la nici 2sapt a cautat tot felul de pretexte ca sa nu mai continuam colaborarea.Va spun sincer,ca nu mint cu nimic in povestea asta...ca poate o sa vi se para ceva de necrezut,dar stiind ca sefa mea la mom respectiv imi tot spunea ca va da la politie foaie de recomandare pt mine,foaie de recuperare a prejudiciului,pe care azi am aflat ca NU le-a dat....imi dau seama ca am fost o naiva,care a crezut ca totul se va rezolva....cu toate ca am facut o greseala,pe care o regret ENORM...si daca as putea face ceva ....sa sterg perioada asta a vietii mele...as face-o cu toata placerea.VA ROG...ajutati-ma...acuma...ce mi se poate intampla?ca povestea mea a luat cu totul alta intorsatura,care ,cu siguranta e impotriva mea !!!!!!!! Am uitat sa specific,ca sefa mea si-a recuperat prejudiciul de la colegul meu in firma dansei.chiar daca politistul care se ocupa de caz ne-a spus ca banii aceia ii va da colegul meu a 2ua zi la politie.dna cu pricina a apelat la diverse tertipuri si amentintari la adresa colegului meu...ca sa ii dam banutii fara martori,dar POLITISTUL stie,pt k dna i-a confirmat telefonic ca e totul oke cu prejudiciul.cum fac sau ce ma asteapta acum in cazul acesta?
A fost o mare greseala sa luati toata vina asupra dvs. in situatia in care nu va apartinea.
Va sfatuiesc sa va luati un avocat pt a va apara interesele.
Stiu,aici aveti dreptate,dar atunci cand sefa mea imi spunea ca totul va fi oke iar politistul si el ne asigura ca totul se va termina doar cu o amenda,am zis ca mai bine sa fac asa decat sa ne incurcam,pentru ca ni s-a spus ca atunci cand intr-un furt sunt implicati mai multi e mai greu.Acum eu pastrez legatura cu politistul respectiv si la fel imi spuune "stai mai linistita ca a ramas cum am vorbit",dar si fosta mea sefa cred ca mai tine legatura cu el si nu cred ca a ramas cum am vorbit.Intrebarea mea : care este cel mai rau lucru care mi se poate intampla?si cel mai sigur?VA ROG ajutati-ma cu un raspuns la intrebarile mele...adica mie mi-e ffff frica sa NU fac puscarie....:((:((....daca ar fi doar o amenda...nu ar fi o problema...dar am si eu un copil...de 4ani :(...stiu ca am gresit..dar nu mai pot da timpul inapoi.VA ROG...sfatuiti-ma...ci raspunde-ti-mi la intrebari !!! ESTE POSIBIL SA FAC PUSCARIE?
Nu se face inchisoare pt o astfel de infractiune cu prejudiciul acoperit, cu fapta recunoscuta si fara ca partea vatamata sa aiba vreo pretentie.
In cel mai bun caz, primiti o amenda administrativa, care nu se inscrie in cazier, iar in cel mai rau caz veti primi o pedeapsa cu inchisoarea, dar cu suspendarea conditionata a executarii, deci veti ramane in libertate.
Cu prejudiciul acoperit da,dar dna "vatamata"...si daca ati sti despre cine vorbesc cu siguranta o cunoasteti,si nu stiu ce parere aveti despre dnsa tinand cont ca e din breasla d-voastra(si nu are o reputatie tocmai demna de ea)..nu vrea sa de-a acele "foi" cu recuperarea prejudiciului,ba mai mult incearca sa imi puna mai multe in spate,obiecte pe care dumneai nu le poate justifica printr-un act,sau altceva.Sincera sa fiu,imi doresc o AMENDA...pentru ca mi-e ffff frica de puscarie...si am inteles ca a intrat in viguare un nou cod care ma pune in pericolul de a executa...pedeapsa.Va multumesc totusi pentru sfaturi,sper sa ma mai linistesc un pic...dar dupa cum o vb batraneasca spune "orice greseala se plateste"...ma rog la D-zeu sa nu o platesc asa scump.