Buna ziua.Lucrez ca,casiera si am furat o suma de bani de la servici.sefa mi-a facut reclamatie la politie,eu am recunoscut tot,i-am dus banutii inapoi,m-a reangajat la ea,dar vreau sa stiu ce mi se mai poate intampla.Am uitat sa mentionez ca am fost instigata de alt coleg sa fac treaba asta,el nerecunoscand toata nebunia asta si el este in continuare cercetat.ce mi se mai poate inatmpla mie?
Vreau sa anunt ca am fost la procuror..si sunt pe 208 alineatul 1....dak am zis corect.Procurorul cand am vrut sa depunem actele ca am unn loc de munca...ca am familie i-a zis avocatei mele "ca astea ne trebuie in instanta nu la ea.Acuma.."partea vatamata" mi- a pus o gramada in spate...cum ca i-ar lipsi tot magazinul si ar fi la mine....DAR ea la dosar nu a depus un INVETAR CONCRET...doar niste chestii nesemnificative.Noi i-am explicat procurorului cum a fost treaba.....cum m-a santajat in toata povestea astea....ca i-a prejudiciul care eu l-am recunoscut ca i l-am adus s-a acoperit.....Sper sa ma ajute procurorul si Bunul Dumnezeu sa nu ajung prin instanta....ca e tot ce imi doresc in momentul asta.Intrebarea este : cand voi afla raspunsul .....si de ce criterii tine con procurorul sa poate sa imi de-a o amenda...si sa nu ma trimita in judecata? Pentru ca nici reclamanta nu are probe si nu poate dovedi ca toate MINCIUNILE alea...le poate proba sau demonstra....
Din ce ziceti se pare ca procurorul urmeaza sa va trimita in judecata...evident...daca exista probe in acuzare...
Aveti dreptul de a depune inscrisuri in circumstantiere si in faza de urmarire penala chiar daca procurorul nu este de acord.
am inteles si va multumesc pentru raspuns...dar intrebarea mea este....de ce procurorul nu tine cont de faptul ca eu am recunoscut ...ca regret din suflet toata asta...si mai mult ca prejudiciul a fsot recuperat de catre partea VATAMATA ! iar celelalte bunburi care imi sunt puse in spate NU are probe ca le-am luat eu....nici macar nu poate demonstra ca le-a avut la vanzare..sau mai stiu eu....are doar un contract dintre firma resp si pers care a lasat contractul gaj pentru niste bani.Cu atata poate dovedi dna ca ar fi avut acel bun...nu un inventar...iar eu am specificat asta...tind sa cred ca....e ceva la mijloc...ca sunt subiectivi oamenii legii....pentru ca am citit si eu pe diferite site-uri si alti oameni cu ceva mai grav decat mine si-au luat amenda de la procuror.La mine de ce nu s-ar pune in aplicare aceeasi lege?Probabil ca a intervenit partea vatamata?
Si mai am ceva de adaugat....daca eu NU recunosteam greseala ( ca mi-e rusine sa spun furt ) dna NU avea nici o proba....NICI o proba..pentru ca noi am vauzt dosarul...pur si simplu ....recunoasterea mea...a ceea ce luasem...a fost singura dumneai proba.Altceva..sunt niste delcaratii alea dsei...si multeeeeeeeee alte MINCIUNI ! Te face sa regreti tara asta ca ...dupa o greseala pe care vrei sa o repari ti se i-a capul ! Pot face contestatie la hotararea procurorului?Adica..sau mai bine zis ce pot face ca sa nu ajung la judecata...daca pot cere schimbarea procurorului...dupa ce se da rezolutia sau cum se numeste?
Aceste aspecte sunt de ordin concret si doar avocatul dvs. va poate lamuri.
Trebuia sa vorbiti cu avocata dvs. inca dinainte de a da declaratie.
Procurorul pare hotarat sa va trimita in judecata si daca exista probe nimic nu il poate opri.
Este posibil sa existe mai multe probe decat credeti dvs.
Poate ca nu ati vazut tot dosarul...
Furt din magazin
oana123
Acum 2 zile au fost 2 prietene intr-un carrefour si au sustras bunuri de 1200 ron . A oprit doar una din ele ,au pus-o sa dea declaratie dictata de ... (vezi toată discuția)