Buna ziua.Lucrez ca,casiera si am furat o suma de bani de la servici.sefa mi-a facut reclamatie la politie,eu am recunoscut tot,i-am dus banutii inapoi,m-a reangajat la ea,dar vreau sa stiu ce mi se mai poate intampla.Am uitat sa mentionez ca am fost instigata de alt coleg sa fac treaba asta,el nerecunoscand toata nebunia asta si el este in continuare cercetat.ce mi se mai poate inatmpla mie?
Nu aveti ce sa contestati.
Rechizitoriul nu il puteti contesta pe probleme de fond.
Daca se va face trimiterea in judecata va veti apara in fata instantei de judecata.
Am inteles...si daca ar fi...va pot contacta?sunteti dispus sa ma ajutati? bineinteles.......stiti dvs..adica tot ce vreau este sa nu ajung la inchisoare...iar av mea este pe civil...si nu prea stie ce sa faca...adica ma pune pe mine sa ma interesez..si nu mi se pare normal :(
Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ? In cat timp de la infatisarea la procuror se primeste solutia de la el ? Eu de ex am fost luni....sapt aceasta...cam cand sa ma astept sa ptimesc un raspuns? V multumesc !
Furt din magazin
oana123
Acum 2 zile au fost 2 prietene intr-un carrefour si au sustras bunuri de 1200 ron . A oprit doar una din ele ,au pus-o sa dea declaratie dictata de ... (vezi toată discuția)