avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeapsa pentru furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeapsa pentru furt

Buna ziua.Lucrez ca,casiera si am furat o suma de bani de la servici.sefa mi-a facut reclamatie la politie,eu am recunoscut tot,i-am dus banutii inapoi,m-a reangajat la ea,dar vreau sa stiu ce mi se mai poate intampla.Am uitat sa mentionez ca am fost instigata de alt coleg sa fac treaba asta,el nerecunoscand toata nebunia asta si el este in continuare cercetat.ce mi se mai poate inatmpla mie?
Pai dosarul care ni l-a prezentat noua procurorul nu este acela tot?Ar mai putea sau se poate sa ascunda cvea?iar eu sunt sigura ca ea nu are probe pentru ca eu nu am luat NIMIC inafara de ceea ce am declarat care dupa cum am spus nici pentru alea nu avea probe...doar ca am recunoscut eu tot.ATAT! Si mai mut de atat abia cand am fost la procuror eu am aflat ca avocatul meu e pe civil si nu pe penal...el incercand saracul sa ii explice procurorului ca nu as fi un pericol parca asa se spune....dar ...tare mi-e ca sunt ghinionista.DAR...pot contesta rezolutia procurorului?Si ce pot rezolva?
sigur ca , in cazul in care nu sunteti multumita de solutia procurorului , in termen de 20 zile de la luarea la cunostinta puteti face plangere impotriva rezolutiei.
e posibil sa fiti trimisa in judecata insa asta nu inseamna neaparat ca veti fi condamnata la inchisoare cu executare .
puteti primi si cu suspendare ori alta pedeapsa mult mai usoara.
recunoasterea dvs nu poate face decat bine.
ati facut o gresala si e de admirat ca aveti puterea sa o recunoasteti si sa vi-o asumati.
Va multumesc ca dvs aveti puterea sa ma "admirati" pt faptul ca am recunoscut...dar eu..(care nu am nici o cunostinta) in avocatura,consider ca nu sunt probe sa ajung in instanta..am citit pe forum aici de muuuulte alte furturi mai grele..si nerecunoscute de faptasi si totusi au scapat cu o amenda de la procuror...iar eu care am acoperit prejudiciul,am recunoscut...am zis din tot sufletul meu ca regret tot...si ca nu imi vreau decat viata mea fericita dinainte de acest eveniment urat....sa ajung in instanta.Asta ma dezamageste cel mai mutl....si sunt sigura ca acolo voi ajunge pt ca am vazut expresia procurorului cand incercam sa aduc cate ceva in apararea mea.Iar eu consider ca alea nu sunt probe...ce sustine partea vatamata ca-i lipseste ei....ea nici macar nu a prezentat un inventar la dosar care sa ateste faptul ca ea a aavut acele obiecte.Si de aici intrebarea mea: pe ce se poate baza procurorul daca ma trimite in instanta?Si daca fac contestatia la solutiua procurorului,banuiesc ca alt procuror va lua dosarul meu,nu?Adica nu..acelas...sau ...nici nu stiu...tot la procucoro voi ajunge cu dosarul?Sau la un subaltern al lor?Va multumesc !
pai procurorul se bazeaza pe probele pe care le-a starns anchetatorul.
declaratiile dvs de recunoastere sunt in mare masura probele .
daca ati recunoscut si recunoasteti atunci nu au de ce se mai complice sa mai "betoneze"
dosarul.
daca nu recunosteati se mai cautau probe insa asa nu o mai fac.
daca sunteti nemultumita de solutia procurorului plangerea se inainteaza la prim procuror asa ca nu se ajunge la acelasi procuror.
Am inteles.....oricum sunt sigura k la mijloc e o vb spusa la ureche...si ca se va face dupa cum se va dori de cealalta parte...dar nu ma voi lasa si voi contesta solutia procurorului....asta dak Doamne Ajuta sa NU mai fie nevoie...ca pana la urma...s-ar face o mare nedreptate dupa parerea mea....dar si daca se va ajunge la judecator...ce pedeapsa mi se va administra...sau...ce sase am sa NU fac cu executare....pentru ca de asta mi-e cel mai frica :((:((:((:((.....adica orice numa asta nu....

Alte discuții în legătură

Furt din magazin oana123 oana123 Acum 2 zile au fost 2 prietene intr-un carrefour si au sustras bunuri de 1200 ron . A oprit doar una din ele ,au pus-o sa dea declaratie dictata de ... (vezi toată discuția)
Furt portofel-prima abatere mihaiotto mihaiotto am furat portofelul unui coleg de serviciu,care continea suma de 50 ron si un card de salariu.am scos de pe card suma de 240 ron.totul s-a intamplat ieri ... (vezi toată discuția)
Penitenciar sau suspendare cristianovici cristianovici buna ziua. va rog spuneti mi ce sanse am sa ajung la penitenciar. am incercat sa furam 3 televizoare in valoare de31 de milioane. el era angajat eu "client" si ... (vezi toată discuția)