avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Aceasta este marea intrebare.
Ce sa alegem?
Buna intrebarea!
Am stabilit asadar, pana acum, ca ar fi necesar un referendum.
Poate impartim cheltuielile: subscriptie publica, absorbtia de fonduri europene, sponsorizari de la sustinatorii monarhiei... Ca tot se banuieste ca ar fi multi si-am citit despre sondaje in care regele e pe primul loc...
Stiti ce este cel mai greu de stabilit?
Sa stabilim pe ce criterii desemnam regele sau unde gasim o mare familie nobila in Romania sau in afara care sa asigure pe cateva sute de ani aceasta institutie. Parca asa e prin Anglia, Spania...
Daca scoatem postul la concurs avem o problema in sensul ca trebuie sa ne hotaram daca neamnul regesc sa fie dintre romani sau din strainatate.
Dintre romani ar putea candita unele familii ce sunt acum in politica pentru ca s-au innobilat prin titluri, avere, studii prin occident, prietenii cu elite... Poate actualul presedinte, fostul ministru de externe, proaspatul desemnat prim-ministru... Trebuie sa vedem ce familiia au...
Din afara granitelor gasim familii regale si imperiale din Anglia pana in Japonia, trecand si prin tarile arabe in cautarea noastra sau chiar prin Africa.
Propuneti si haideti sa ne apucam de sondaje, de organizare, de adunat fonduri..
Eu ma ofer sa adun banii. Deschid un cont pe cheluiala mea, fara costuri pentru populatie, suport si comisioanele banacare pentru toate sumele pe care le incasez, gestionez dobanda, cheltui din ei doar strictul necesar pentru echipa ce va forma comitetul de initiativa... Adica faca aproape toate operatiunile. Toti ceilalti aveti doar o singura misiune: sa trimiteti cat mai multi bani in acest cont.
Astept sugestii sa stabilim data inceperii actiunii si suma minima de contributie.:strong: