Birou_de_Mediator a scris:
de mult nu se mai intrevede "luminita de la capatul tunelului".
Cum nu?! E aproape-aproape! E trenul! Pazea! Scapa cine poate! :)
**
cearls a scris:
care rege, burebista?
Si trecuram si pe la daci! Pai, e amuzant. Undeva - tot la ”diverse” - e o discutie ”despre intoarcerea la natura” Ceva cu exploziile solare care vor (sau pot) conduce la distrugerea aparatelor electronice si sa ajungem... ca la inceput... Sau aproape ca la inceput. Asa ca, atunci, vom putea copia ”modelul Burebista” adaptandu-l, totusi, la ceea ce ne va ramane dupa acest an 2012.
P.S. Flota ceausista a fugarit-o jucatorul, ca sub extraordinara lui oranduire nu s-a mai produs nimic... Din contra, au fost radiate unele nave de sub pavilion romanesc si trecute sub pavilioane straine. Cand te gandesti ca RO avea flota si in vremea lui Stefan cel Mare!
cearls a scris:
actul de abdicare de la 30 decembrie 1947 nu a fost niciodata validat printr-un referendum.
Dar actul de abdicare a lui Cuza, in 1866 (am citit pe net, d’aia stiu), a fost? Habar n-am, de aceea intreb.
**
”Ce sa alegem?” intreaba
avocat_lascoschi. Si raspund: graul de neghina... Cum? Eiii, de-am sti!
Intrebarea era: din ce traieste (verb la prezent) regele? nu din ce va trai. Si raspund: are din ce, pentru ca i s-au retrocedat multe cele: castele, paduri, terenuri, munti. A inceput... cu stangul, daca ma intrebati pe mine, pentru ca a fost considerat mai roman decat romanii.
**
Ce va face regele cand va trebui sa fie neutru intre politicienii pe care ii stim? Raspuns: nimic. Ca e rege, ca-i presedinte, neutru trebuie sa fie. De ce sa cheltuiasca statul roman pentru referendum pro / contra monarhie cand ar fi acelasi lucru daca alegem un presedinte... tehnocrat? Da, e firesc sa radeti de idee!
Singura solutie sa fie... ”Chuck Norris, Help!!!” ? E mesajul, de la proteste, care a dus Romania pe cel mai popular site de glume din lume: 9gag.com
[ link extern ]