avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Nu as dori sa va retrageti pentru ca de abia ar putea deveni interesanta discutia:yes:
V-am intrebat si eu ceva.
Lucrurile merg bine sau prost?
pai merg "bine", nu va e evident ca aici
se face politica?
pentru ca in jdemii de pagini se ataca din toate pozitiile regele, opozitia si clasa politica la modul cat se poate de general, si nu se sufla o vorba despreee... stim noi cine...
si totul cu "argumente valide", gen...
Nu de asemenea "simboluri" are nevoie aceasta tara , ci de personalitati care pot fi date exemplu si care pot fi urmate.
Eu cred ca nimeni dintre cei care sustin aceasta cauza , nu pot sa il indice propriilor copii ca exemplu pe fostul suveran pentru ca nu a iesit cu nimic in evidenta si aceasta , tocmai in aceasta contemporana lipsa acuta de exemple.
...
Dar de ce un rege in varsta , venit parca din vremuri demult apuse , cu probleme de sanatate evidente , fara posibilitatea reala de a fi un factor de echilibru , cu un trecut nu tocmai favorabil , o persoana care niciodata nu a dat dovada de curaj si de spirit de sacrificiu , poate fi mai credibil ?
Din nefericire , dupa opinia mea , nu exista nimic care sa il recomande , dar nici sa il faca mai presus din punct de vedere politic decat politicienii actuali.
...
Despre competenta celor doua [Editat] care vor sa ocupe functiile in stat si la care va referiti mai sus , nu am auzit nimic sau poate cineva doreste sa ne-o exemplifice in legatura cu vreo intitativa legislativa a lor sau cu ceva important pentru tara facut de actre acestia.
Probabil ca lor si altora ca ei , dar cu o mare dorinta de a ajunge la "cascaval" si de a da din gura vechile si atat de necunoscutele minciuni electorale , li se aplica sloganul modificat pentru a-i caracteriza cel mai bine:"Latrai" din Romania uniti-va!
...