elga50 a scris:
Personal fac deosebirea intre instrainare, ceea ce inseamna ca cineva sa-mi ia accesoriul si sa-l vanda fara ca eu sa fiu de acord - incalcare grava a Constitutiei - si folosinta, cand acelasi cineva hotaraste printr-o majoritate sa fie dat spre inchiriere, concesiune temporara si in folosul comunitatii, inclusiv al meu, dar acea cota-parte imi ramane in continuare in proprietate.
Userul @florin_jianu spunea ca nu este de acord cu vanzarea spalatoriei pentru ca o foloseste.
Cu ce-l incalzeste pe el faptul ca daca nu se poate vinde, se poate inchiria, concesiona, etc. la terte persoane, pastrandu-i-se dreptul de proprietate?
Mai poate el sa foloseasca la pripriu uscatoria, mai beneficiaza el de acel spatiu, cu toate ca ramane in continuare proprietar pe acel spatiu comun?
Aici este coada de peste de care vorbeam si pe care n-o vedeti.
Sunt administrator in asociatie de proprietari, nu de locatari ..
Atunci modificati-va informatiile din profil pana nu mai vad si altii.
La ocupatia dvs. scrie "administrator asociatie locatari", sau nu faceti diferenta?
Un om superior nu jigneste oamenii nici macar involuntar deoarece are atata lumina in intelect incat sa vada si zonele intunecate din mintea altora si incearca sa le lumineze.
Se pare ca dv. nu le vedeti pe-ale noastre ...
Daca e bezna totala, ce sa mai poti vedea?
Oricum, sper ca aceste contardictii sa fie constructive, poate mai invatam cu totii cate ceva.
Stiu ca primul impuls al dvs. va fi sa stergeti acest mesaj, nu ar fi prima data.