Buna ziua,
Sunt administrator al unui bloc de 60 apartamente. Am cumparat un program cu licenta foarte util pentru a tine evidenta la tot ce necesar intr-o Asociatie de proprietari. Problema mea este ca nu stiu daca este corect (legal sau ilegal) sa il trec sa plateasca toti proprietarii pentru ca beneficiaza toata Asociatia sau sa il platesc eu. Va rog dati-mi un sfat cum ar trebui sa procedez.
Va multumesc
@alin, nici pomeneala de asa ceva. Nici pomeneala. Daca doamna a cumparat licenta pe numele dansei, in momentul in care se initializeaza programul pentru o asociatie, asa ramane, nu se mai poate schimba decat foarte greu si doar cu aprobarea producatorului, daca sunt motive intemeiate. Stiu ca folosesti si dumneata acest program - te-am vazut pe forumul programului.
Pe mesaj privat am dat cateva sfaturi initiatoarei acestui topic, insa nu mi-a mai raspuns, probabil ca si-a clarificat neclaritatile...
Cu cei din com. executiv sunt cam lamurit si eu, insa poate nu cunosc avantajele acestui program, eu asa as proceda, le-as prezenta varianta Demo. chestia cu liniatul unei foi de hartie cu pixul, m-a distrat copios... Nu va lasa sa folositi nici o ”macheta” xeroxata?