avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DESFIINTARE POST de catre angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DESFIINTARE POST de catre angajator

Buna ziua,

Lucrez de aproape 2 ,5 ani la o firma in cadrul careia indeplinesc mai multe functii si incadrata pe una singura.
In 2008, in raport cu dezvoltarea firmei am solicitat o marire de salariu si banii de concediu de odihna pe anul trecut;m-a amanat in mod repetat,spunandu-mi ca are probleme financiare si inca nu este momentul .
In Septembrie am avut un accident in urma caruia am avut CM 2 luni ,am revenit la servici in Noiembrie si am primit de la angajator o hartie in care ma anunta ca imi desfiinteaza postul si ca ar fi elegant din partea mea sa imi dau demisia .Am refuzat sa semnez hartia si i-am propus sa ma concedieze ;Bineinteles ca a inceput sa ma ameninte iar banii de pe CM a refuzat sa ii predea spunand ca nu are nici o obligatie,sa ma duc la CAS.

Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi

Cu stima
Laura:((
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 6 Martie 2009
eu nu as zice ca e o practica neunitara...cel putin daca se judeca in Bucuresti asta e solutia.
adela1978 a scris:

eu nu as zice ca e o practica neunitara...cel putin daca se judeca in Bucuresti asta e solutia.

Exista hotarari pronuntate in Bucuresti contrare celei expuse de dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurarea postului - va rog sa-mi dati un sfat! richard haideu richard haideu Buna seara! Vreau sa va multumesc mult pentru sfaturi! Astazi am primi notificarea de preaviz privind desfiintarea postului meu de economist/marketing ... (vezi toată discuția)
Concediere art.65 pirko pirko Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: un angajat cu functia de contabil este concediat conform art. 65 alin 1 din Codul Muncii, i se da un preaviz de 20 ... (vezi toată discuția)
Care este data incetarii unu c.i.m. ? nimar nimar Buna ziua, Un angajator dorestesa concedieze un salariat in temeiul art.65 alin.(1) C.Muncii. Ii ofera acestuia preavizul legal. Care este data incetarii ... (vezi toată discuția)