va reprezentati singura?
nu se va respinge actiunea, se vede ca e decizie, nu informare.
sa aveti in vedere si masurile active de combatere a somajului(adica trb sa faca adresa la Agentia pt ocuparea fortei de munca), precum si enumerarea in decisie a locurilor de munca vacante, ambele fiind cauze de nulitate absoluta a deciziei;
asa ziceam si eu inainte de experienta din instanta(nu este singulara):
"Tribunalul constata ca decizia contestata nu cuprinde nici lista tuturor locurilor disponibile si termenul pe care salariatul l-a avut la dispozitie pentru a opta pt un loc de munca vacant, in conditiile art 64 din codul muncii...
In situati ain care la nivelul unitatii nu ar fi existat locuri vacante...societatea avea obligatia de a sesiza Ag terit de ocupare a fortei de munca...
Prevederile art 64...se aplica obligatoriu in acest caz, prin interpretarea sistematica a art 74 al 1 din codul muncii ...fiind evidenta intentia legiuitorului ca restul mentiunilor sa fie obligatorii in toate cazurile de concediere pentru motive ce nu tin de persoana salariatului" ...cam asta am citat dintr-o sentinta intr-un caz similar data de trib Buc; eu stiam practica in sensul ACESTEI interpretari dinainte de aceasta hotarare;