avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este numarul de zile de concediu de odihna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este numarul de zile de concediu de odihna acordat personalului din spitalele de psihiatrie?

buna seara ma scuzati ca indrasnesc sa mai pun intrebari desi la unele nu am primit raspunsuri probabil sunt mai pisaloaga cu intrebarile dar mai bine intreb mai detailat daca nu am inteles .Urmatoarea intrebare este ;care este numarul de zile de concediu de odihna acordat personalului din spital de pshiatrie cu toate drepturile si daca au drept sa le reduca pe motiv ca sunt prea multe? VA multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: stelarman , utilizator 10:42, 21 Februarie 2012
Compensarea s/d cu timp liber platit in practica salarizarii inseamna plata cu 100%.Pana anul acesta se plateau 200%,odata liber platit,odata orele respective platite cu un tarif de 100%.
DE lucrat lucram 8 ore doua schimburi 1 pe dimineata 1 pe dupamasa 2 persoane la 80 de bolnavi si cam 2 simbete 2 dumnici pe luna platite o data si cu 4 libere acordate va multumesc
Normal atunci ca vi se aduna libere pe care nu vi le poate acorda,caci s-ar inchide bucataria.Mai aveti nevoie de inca un angajat acolo care sa acopere liberele,probabil se lucreaza pt. asigurarea continuitatii,de luni pana duminica .
De obicei se lucreaza cu 2 angajati pe tura de dimineata,cand activitatea este mai intensa si un angajat pe tura II.
normal suntem in total 5 asa cu una care da libere dar tot timpul ni se spune ca suntem prea mult 2 pe schimbul 2 pe schimbul 1 suntem tot 2 pina acuma nu au fost probleme acuma au inceput cu tot felul de chesti de genul acesta probabil ca ar pune in aplicare si chestia cu liberele dar nu sunt inca convinsi ca nu o sa ne interesam ca nu ne au aratat organigrama dar eu am zis ca o sa o aiau de pe net . DAR cu zilele de concediu deja sa-au modificat cea ce nu mi se pare corect sa faca ca asa vor ei.
1.In acest caz,cu angajatul pt. acoperirea liberelor,aveti schema completa,trebuie sa va acorde liberul regulamentar prevazut de legislatie.
2.In legatura cu zilele de concediu de odihna,va sfatuiesc sa mergeti la RUNOS sa va interesati daca nu cumva s-a primit o adresa de la Ministerul Sanatatii,cu precizari in ceea ce priveste acordarea co /2012.Practic v-au taiat zilele suplimentare(pt. bucatarie si pt. continuitate),nu cunosc insa si motivatia...

Alte discuții în legătură

Buna seara. lucrez in sanatate. am o vechime de 35 de ani de ... balanta05 balanta05 Buna seara. Lucrez in sanatate. Am o vechime de 35 de ani de muncă. Azi am aflat ca la cele 25 de zile co se mai adaugă 7 zile (ce vor rămâne permanent) ... (vezi toată discuția)
Concediu. sandrinamelinda1 sandrinamelinda1 Care este numarul de zile de concediu de odihna care se acorda in institutiile publice privind sanatatea? (vezi toată discuția)
Zile de concediu globulet globulet Sunt asistenta medicala la un spital de stat din BUCURESTI.Pe 1 oct.2009 fac 10 ani de cand lucrez.Odata cu marirea sporului de vechime (15%) nu trebuie sa mi ... (vezi toată discuția)