avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Muzica & Film
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Muzica & Film

Sunt melodii ce rezista in timp fara filmul care le-a lansat sau filme ajunse celebre si datorita coloanei sonore. Mi-ar placea sa postam aici astfel de exemple de piese muzicale
For the Love of a Princess -Braveheart
[ link extern ]

It's Not Goodbye - Sweet November
[ link extern ]

[ link extern ]
Julie Andrews and Gene Kelly - Just In Time

[ link extern ]
The Sound of Music: "I Have Dreamed"
The Great Escape

The theme for John Sturges' "The Great Escape" (1963).
[ link extern ]

Povestea din care s-a inspirat filmul este reala si incredibila totodata. In 1944, un grup de ofiteri aliati prizonieri au organizat evadarea din Stalag Luft III, unul din cele mai bine pazite lagare de prizonieri din Germania.
Pregatirile au durat un an si au implicat participarea a peste 600 de oameni, care au lucrat zi si noapte la desenarea hartilor, falsificarea actelor, coaserea hainelor civile si nu in ultimul rand la fabricarea uneltelor si saparea celor trei tunele catre libertate. Tunelele au fost sapate la o anumita adancime, ca sa fie la adapost de detectoarele de sunet si au avut in jur de 400 metri in lungime. Nenumarate detalii au fost puse la punct cu minutiozitate: scoaterea pamantului din tunel, sistemul de iluminare si ventilatie… Pe cat de nebunesc a parut acest plan, cu tot atata tenacitate a fost dus la indeplinire.
Va mai amintiti de Florentina Mosora? Intrebarea este adresata celor de varsta a treia.
A debutat in film, la 19 ani, in "Baietii nostri" cu Iurie Darie. A jucat apoi in "Post restant", "Sub cupola albastra", "Dragoste la zero grade".
Era tanara, frumoasa, talentata si foarte inteligenta. Nu a continuat pe acest drum, al filmului, ci a mers pe drumul stiintific. A ajuns profesor universitar, cercetator, doctor in fiziologie si oceanografie. Era de o blandete rara, rabdatoare cu tinerii studenti. A parasit tara, a continuat la Liege, in Belgia. A ajuns sef de catedra.
Din pacate, s-a stins la numai 45 de ani dupa o scurta suferinta.
Asez aici un link care duce la un crampei din "Dragoste la zero grade" filmat in Poiana Brasov. Un film frumos, curat, ca si celelalte din seria amintita. In pagina respectiva, primul "careu" reda melodia "Saniuta dragostei", interpretata de Ilinca Cerbacev si Cristian Popescu.

[ link extern ] /
CALAMITY JANE (1953)

regia David Batler
cu Doris Day si Howard Keel

[ link extern ]

song 1 - The Deadwood Stage
[ link extern ]
song 2 - I can do it without you.
[ link extern ]
song 3 - Black Hills Of Dakota
[ link extern ]
song 4 - Just blew in from the windy city
[ link extern ]
song 5 - A woman's touch
[ link extern ]
song 6 - Higher than a hawk
[ link extern ]
song 7 - Tis Harry I'm Planning To Marry
[ link extern ]
song 8 - Secret Love
[ link extern ]

Totdeauna inimoasa,gata sa sara in ajutor,Jane nu este frumoasa,dar nimeni nu o intrece la precizia glontului si la calarie. Cand teatrul din Deadwood City o vrea ca vedeta pe celebra Adelaide Adams,ea pleaca la Chicago sa o aduca,dar,din greseala,vine cu camerista acesteia,Kathy. De la ea,Jane invata sa fie femeie si sa fie geloasa.
[ link extern ]

LaLa Band - Hey You (in Pariu cu viata - ziua Ralucai)
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2012
Andreea-Ionescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Dreptul de folosire al domeniului Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Daca firma are un domeniu www rezervat pe un an de zile prin plata facturii catre firma de hosting, este posibil ca o firma straina, din China de ... (vezi toată discuția)
Trimis comisiei eu, va rog fiti de partea dreptatii si promovati-l, prieteni juristi amy_pilot amy_pilot Sirs, I address this to you as I am a young proffessional citizen in the country which has been selected to reach the EU commission the ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza de sedere DDDAMORE DDDAMORE I am writing this question in English and offering a Google Translated version of the same question immediately following: [i]I-am scris această întrebare ... (vezi toată discuția)