gregh a scris:
Pentru utilizatorul "Frezii": studiati asta [ link extern ] .
Si, daca va convine, aveti grija cu prelevarea probelor. Trebuie sa inventati ceva pentru a-l convinge pe E.D.
Daca ajungeti sa faceti testul in caz ca e negativ sfatul meu e sa faceti ce e mai simplu (pentru mine, pentru altii poate parea foarte foarte complicat): sa spuneti ADEVARUL. E calea cea mai sigura si mai linistitoare pentru VIITOR. Pentru prezentul imediat poate ca nu.
Multumesc pentru sfat,insa am pus ghilimele la exemplul dat,am dat si sursa,deci nu sunt eu in cauza.
Si eu cred ca daca s-ar scoate acel termen de trei ani in care ai dreptul sa te trezesti sau si mai bine daca s-ar face testul ADN chiar la nastere(ar putea si statul asta sa mai faca ceva pe gratis,ca si-asa ne jupoaie destul,de cand ne nastem si pana murim suntem niste buni contribuabili), multe probleme de ordin social,psihologic si juridic ar fi evitate,in fond indiferent ca are 1 an,trei ani,18 ani sau mai mult,orice om are dreptul sa-si cunoasca adevaratii parinti.
Si chiar nu cred ca vreo femeie e atat de tampita sa uite dupa noua luni cu cine a facut copilul...iar daca totusi "uita"sau nu-si aduce aminte exact,tot testul buclucas ar rezolva "amnezia de moment",nu?Si ar inlatura orice indoiala ulterioara.In fine,mult succes tuturor.