Claudiu, da' io ce spusei? Ca e aplicabila in procesele... fiscale? In dreptul penal am spus...
Increderea nu inseamna verificare. Increderea nu presupune probatoriu. Increderea nu se obtine prin teste.
Increderea o ai sau nu... Ca daca un test iti arata ca ala chiar e copilul tau, increderea nu e musai sa fie refacuta... Repet: refacuta, caci nevoia de a face testul inseamna ca lipseste increderea...
Legile nu se fac pentru exceptii, pentru grupuri restranse, "din cauza catorva", ci pentru generalitate. Exceptiile au dreptul ca, intr-un termen legal, sa se adreseze justitiei pentru efectuarea unui test ADN si pentru indreptatea situatiei gresit consemnate in actele de stare civila.
Solutia are costuri mai mici si o justificare juridica mai corecta. Drepturile personale sunt mai putin incalcate, prin efectuarea unor proceduri invazive tuturor din cauza... catorva.
E doar parerea mea, nu trebuie sa achiesati la ea sau sa fiti de acord.
:offtopic: Domnule gregh, repet: aici nu judecam persoane, numai idei. E a doua atentionare, daca mai faceti astfel de afirmatii cu privire la vreun user, chiar la mine si la cei 17 copii bastarzi ai mei, o sa vorbesc si cu administratorul forumului. Aici e domeniu privat si toata lumea isi poate exprima o idee atata timp cat respecta Regulamentul de postare. Repet:
nu judecam persoane. Sper ca m-am facut inteleasa de data asta.
Va multumesc pentru rabdarea de a citi aceste randuri si Regulamentul de postare pe care il gasiti aici:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Redau partial:
"Nu jigni ceilalti participanti la discutie si utilizatorii forumului in general. Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu iti scuza comportamentul. Nu ne plac utilizatorii cei care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana."
"Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare discutiei. Desigur ca, in mod inevitabil, raspunsurile vor contine o doza de subiectivism datorata interpretarii sau practicii proprii, insa ne-am dori sa nu sustii pozitii categorice fara sa aduci argumente in acest sens ."