ancheta facuta de organele cercetare penala trebuie sa fie independenta de cea facuta de comisia de la ssm? in cazul unui accident de munca cu incapacitate temporara mai pe scurt declaratia de la politie mia fost luata in prezenta unui membru a comisiei din partea ssm si nu stiu daca acest lucru este legal
referitor la acea compensatie nu cunosc nimic despre acest lucru ce demersuri trebuie facute de mine? exista anumita persoana din institutia respectiva caruia trebuie sa ma adresez? nu stiu ce trebuie sa fac stiam ca statul ma poate ajuta prin reconversie profesionala si suportarea unui anumit procent din cheltuielile medicale ulterioare accidentului dar mai ales refacerea mea
da multumesc am gasit formularul anexa 13 din NM de ce nu am stiut pina in prezent de acest lucru? voi completa formularul si sa vad ce urmeaza findca se pare ca daca nuti sti drepturile nu ti le da nimeni multumesc numi fac sperante vreau doar sa incerc daca mai pot sa lucrez ca cei 443 numi ajung cit despre restul nu mai stiu ce sa cred platesc la statul roman din 1979 asigurari iar anumite drepturi nu ti se ofera desi probabil lege exista
multumesc pt indrumare cu ajutorul d-voastra am aflat ca fiind asigurat pina la data accidentului am anumite drepturi ramine de vazut daca ele sint doar pe hirtie anexa 8 probabil imi da dreptul la placa respectiva de titan iar anexa 13 la acea compensatie pt atingerea integritati ordinul nr 450/825 elaborat deMMFES si MSP pentru aplicarea legii 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale cu modif si completarile ulterioare .Ramine de vazut in ce masura voi putea beneficia de aceste acte probabil voi fi nevoit sa mai deschid si alte demersuri
Directia generala de accidente de munca si boli profesionale ? este o institutie afiliata la? itm? ssm? oficiul de pensii? unde se depune anexa 8 si 13 ?