Va rog astept solutii nu mai stiu ce trebuie sa fac.
Am divortat in octombrie 2008 si s-a stabilit dreptul de vizita in prima si a 3 saptamana din weekend.
Divortul a durat din iunie pana in octombrie, toata vara nu am putut vedea copii, am incercat sa obtin drept de vizita prin ordonanta presedentiala pana la terminarea divortului, insa fara rezultat.
Cand au inceput scoala am fost la ei si nici macar nu au vrut sa vorbeasca cu mine.
Am uitat, copii au 7 si 5 ani.
Cand trebuie sa-i iau pe copii fosta sustine ca nu vor si spun si ei, atunci plec.
Nu am fost un tata iresponsabil, ci copii erau mereu pe primul loc si material si sentimental, numai cu timpul liber stateam mai rau, in sensul ca lucram 10 12 ore pe zi si uneori si simbata, duminica era lege dedicata numai familiei.
Sunt sigur ca copii sunt foarte influentati negativ, dar cum pot demonstra aces lucru?
Nu vreau decat sa am o relatie normala si civilizata cu copii, atat si numai atat.
Cand am dreptul de vizita sunt dispus sa merg impreuna cu un consilier specializat angajat, este posibil?
Vreau sa vad ce se intampla si daca asta este vointa lor am sa o respect , dar nu vreau sa fie traumatizati
Mai incercati sa le faceti o vizita si sa cereti lamuriri cu privire la durata procedurii si la momentul in care vor incepe.
Altfel, va exista riscul sa creada ca nu sunteti suficiet de interesat de copil.
Sau pur si simplu se pot ocupa de alte probleme.
Astazi sunt foarte fericit, am aflat ca protectia copilului a trecut la treaba.
Este cea mai frumoasa zi
A fost cautata fosta de 3 ori si nu a fost gasita, insa a insistat si au gasit soacra, careia ia explicat ca au venit sa ofere consiliere la copii.
Mai multe nu stiu, insa sper ca au gasit-o si pe fosta.
Nu trebuiau sa ma anunte si pe mine ?
Dv. ati depus o cerere si abia cand va fi solutionata veti fi informat de rezultat. Asa e legea.
Ei nu sunt obligati sa va relateze amanunte despre fiecare pas facut pentru rezolvarea cererii dv., ca astfel ar avea mult mai putin timp sa se ocupe de ea.
Din cand in cand treceti pe-acolo, intrebati ce psiholog se ocupa, vorbiti cu el... Cam o data pe luna, sa nu se simt agresat sau sub presiune dar sa vada interes.
Din moment ce au inceput demersurile legale in curand urmeaza sa se caute solutia pentru a vedea dvs minorul.
Este foarte posibil ca mama minorului sa nu va mai puna bete in roate si lucrurile sa revina la normal.
Aveti dreptul de a intreba cand anume veti vizita minorul si cum se va proceda.
Pe cine sa intreb cand pot vizita copii? Protectia Copilului?
Am o hotarare si un program de vizita stabilit, numai ca copii sunt foarte influentati negativ de mama lor
Sambata trebuie sa ma duc la copii, insa nu stiu ce sa fac, poate ar fi bine ca o perioada sa nu ma mai duc sa vad cum reactioneaza.
Vizitarea minorului
mary1970
In urma divortului, mamei ii este incredintat copilul minor, iar tatal are drept de vizita in week-end. Dupa diverse sicane pe care le face tatal cand afla ca ... (vezi toată discuția)