Pai, nu stiu, avand in vedere ca v-am indrumat in demersul dv. la Protectia copilului, cam ce credeti dv.?
Claudiu, problema userului nu e ca nu-si vede copiii, ci ca acestia ii spun imediat cum il vad ca nu vor sa vina cu el. Asta e problema. Ca numai dreptul, fara posibilitatea lui de executare, exista degeaba.
Psihologul nu are scopul decat de a observa ce doreste copilul, cat de intemeiata e dorinta lui si de unde i se trage. Nu are rolul de a schimba vointa oamenilor...
Cu mama as incerca sa negociez, as merge la psiholog si eu sa vad cum sa procedez (nu la Protectie, la altul, privat), sa inteleg prin ce trec si copiii si mama... ASta as face eu, cam asa am scris si in primul meu mesaj aici cred...
Daca dv. considerati ca am fost impotriva ideii ca dv. sa va vedeti copiii, atunci mai cititi inca o data primul meu mesaj.
Copii frumosi si fericiti sa aveti! Cu doi parinti! :D
Da, Avlil, eu am inteles, dar din moment ce are hotarare judecatoreasca isi poate exercita dreptul.Chiar si asa.
Problema userului este ca nu vrea sa faca ceva impotriva vointei minorilor, vointa care totusi nu stim daca este reala in sensul ca nu vor sa merarga cu tatal lor sau sunt doar instigati in acest fel de mama lor.
El vrea ca lucrurile sa fie in deplina armonie si de aceea intampina dificultati.
El vrea armonie iar mama minorilor se pare ca nu prea vrea lucruri armoniosa daca au legatura cu celalalt parinte al minorului.
avocat Claudiu Lascoschi
Nu! Problema userului e aceea ca nu poate, legal, executa acea hotarare impotriva vointei monorilor. Asta e problema!
Poti sa chemi 5 executori si 7 sectii de politie, nimeni n-o sa-ti dea copilul care nu vrea sa vina, indiferent cate hotarari ai.
Asa incat, asta e problema.
Nu, Avlil, problema userului este ca are prea mult bun simt si dorinta de a nu risca sub nicio forma de a face rau minorului.
Hotararea o poate executa daca tine mortis dar nu nu vrea sa faca ceva impotriva vointei minorilor, cel putin atata timp cat nu stie exact care este vointa lor reala.
La ce are el de executat chiar nu vad sa existe probleme legate de exercitarea drepturilor sale.
Daca ar vrea cu orice pret ar reusi fara probleme deosebite.
avocat Claudiu lascoschi
As vrea sa stiu si eu cum...
In rest, poate ne lamureste userul...