Nu am stat degeaba, insa uneori chiar asa cred ca am facut.
1.am scris la prim ministru si raspunsul a fost ca trebuie sa se ocupe protectia copilului din cadrul primariei
2.am fost la o mediatizare intre mine-fosta si psiholog, insa fara rezultate
3.nebuna nu accepta consiliere pentru copii si protectia copilului sustine din nou ca nu are ce face pentru ca nu are acceptul mamei
4.oare este legal?
5.sunt tata si doresc ceva pentru copii mei, chiar nu se poate? sau sunt numai bun la plata pensiei si atat?
6.mentionez ca, copii nu mai vorbesc cu nimeni din partea mea
Este trist ce se intampla dar asta e.
Eu zic sa nu va dati batut.Nu e vorba doar de dvs ci si de copii.
Parerea mea mai este sa incercati sa va cautati un avocat si sa atatcati ceva mai agresiv.
Cat priveste plata pensiei, in sensul ca barbatii sunt buni doar pt atat, ma abtin sa comentez intrucat as folosi cuvinte de la clienti care erau foarte suparati pe acest aspect ( inainte de proces).
Acum, cand vad ca ati revenit, aproape ca ma simt vesnic.
Trebuie sa incercati sa va gasiti dreptatea mai ales pt ca nu e vorba doar de dvs, ci si de viitorul copiilor dvs care ar putea fi afectati si ar fi pacat.Nu renuntati!
avocat Claudiu Lascischi
Credeti ca prin angajarea unui avocat in aceasta disputa dintre mine si nebuna pentru copii as avea rezultate?
Eu am considerat ca este ceva ce trebuie sa rezolv singur, insa vad ca sunt multe .......
Putem vorbi in particular?
Consider ca aceasta situatie nu prea are valente juridice....
Din ce cauza acestia refuza relaturile cu dvs ?S-au intamplat anumite evenimente neplacute ?
Sau e pur si simplu influenta negativa a mamei ?E clar o problema care poate fi solutionata de un psihoterapeut , specializat pe probleme familiale.
Comunicarea este cea mai importanta...Incercati , in ciuda dorintelor mamei , sa aveti un comportament corect fata de acestia , sa manifestati afectiune , astfel incat astia sa simta o apropiere fata de dvs.Mai mult , spuneti-le ca afirmatiile mamei nu sunt unele veridice , combateti-le prin argumente , cred ca anumite informatii vor ajunge la ei....
Se poate modifica programul de vizita , ca acesta sa fie desfasurat in prezenta anumitor persoana cu care ei s-ar simti in siguranta.Iar daca mama , cu intentie ,va obstructiona dreptul dvs de vizita , nu va ramane decat posibilitatea de a sesiza POl, respectiv Parchetul....
Gandesc ca influenta negativa , practic interzicerea dvs de a avea legaturi personale cu minorul conduce catre aceasta infractiune .Ati putea discuta cu fosta sotia , sa -i comunicati efectele actiunilor ei .Copii au nevoie si de mama si de tata , intrucat , la varsta frageda , resimt lipsa acestora.Poate fosta sotie va va intelege in final , si va va da dreptate....
Iar daca realitatea de fapt concreta se va schimba , iar conditiile legale vor fi intrunite , poate opera chiar reincredintare !
Succes ;);)
Nu imi pot da seama de rezultate imediate dar daca stati dvs va stationa si situatia.
Sunt multe probleme de ordin discriminatoriu si trebuie luata atitudine ( mai mult sau mai putin, in functie de caz)
av Claudiu Lascoschi