Nu este o scuza faptul ca nu au timp, sa ia atatea dosare cat au timp, asta nu-i scuteste de obligatii. In ce priveste plata, ei stabilesc onorariul, nu clientul sau cel putin sa trateze fiecare client dupa cum e, nu sa ii bage pe toti in aceeasi oala, astfel va evita sa fie un adaptat.
Multumesc inca o data, voi avea in vedere aceste aspecte pe viitor, dar sper sa nu mai fie nevoie.
Parerea mea este ca toti cei care gandesc ca dvs. merita sa piarda procesele.
Sunt avocati si avocati.
..........................................................................
Contractul se poate incheia pe prestatie sau pe tot procesul.
......................................................................................................................
Clientii au adus avocatii in situatia sa fie obligati sa ia mai multe procese decat pot.
....................................................................................................................
Cine nu procedeaza asa risca sa devina subiect de discutie de felul acesteia.
Recomandarea mea este in sensul ca, clientul sa plateasca avocatul suficient de mult cat sa nu fie tentat sa ia procesul la banii pe care i-ar putea lua in realitate pentru o consultatie juridica.
Sunt procese in care avocatul profesionist isi poate da seama clar care va fi soarta procesului inca dinainte de a-l deschide...
Va aflati intr-o eroare totala si vis a vis de taxe si impozite.
Avocatul trebuie sa fie platit ca sa mearga acolo.
Am auzit si eu oameni care ziceau ca au platit un avocat si acum are avocat toata viata.
Nimic mai fals...
.................................................................................................
~ final discuție ~