avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu de munca - am depus astazi, 08.05.2012, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu de munca - am depus astazi, 08.05.2012, dosarul si am primit termen in 10.12.2013. Sunt revoltat!

Sunt de-a dreptul dezamagit in tara in care traiesc. Azi:08.05.2012 am depus la tribunalul Litigii de munca Bucuresti sectia aVIII -a Conflicte de munca .Dosar de chemare in judecata .Pentru recuperare salarii neplatite de fostul patron-si recuperare banii de concediu de odihna. RETINETI -- AM PRIMIT TERMEN DE JUDECATA A ACESTEI CAUZE TOCMAI pe 10.12. 2013 (DECEMBRIE)2013 mAI MULT DE 1 AN SI 6 LUNI .. Cum se poate asa ceva ? ce sa fac? 1 an si 6 luni pina la primul termen de judecata .... Revoltator.Instantele de judecata nu mai respecta legea ...=D>=D>=D>
faceti cerere de preschimbare a termenului.
aici aveti un model : [ link extern ]
Si daca schimbarea termenului nu functioneaza, incercati o mediere.
Tocmai am terminat un asemenea poces, din cauza termenelor foarte mari inca nu mi-am recuperat drepturile...firma nu mai are conturi, bunuri cine stie si tot asa. Am demarat procedura de executare silita..alte termene, dureaza o gramada o simpla redactare. Daca nu ai un avocat bun si corect si mai greu..

Mult noroc,
Nu se poate face nimic...Sunt in acceasi situatie, am depus dosarul in iunie 2011 si am primit termen ianuarie 2013, deci se poate si mai rau....dupa 3 cereri de preschimbare a termenului respinse de instanta am incetat sa mai sper la ceva bun in tara asta...am decis sa astept, mare parte a timpului a trecut, dar este strigator la cer....daca omul nu reuseste sa isi gaseasca un nou loc de munca pana la termenul stabilit si depinde de recuperarea salariilor restante????
Nu putem spune ca instantele de judecata nu respecta legea. Sistemul ECRIS nu a fost programat sa tina cont de prioritati! Formulati o cerere de preschimbare de termen si va ajunge in atentia unui magistrat, nu a unei secvente de 1 si 0. Va urez succes!

Alte discuții în legătură

Facturi neachitate mai vechi de 3 ani ddianna ddianna Buna ziua, In cazul facturilor neachitate, mai vechi de 3 ani, dar din care am mai incasat o parte de curand, mai am sanse de recuperare in instanta? Sunt ... (vezi toată discuția)
In cat timp se prescrie o factura ?? seller seller Avem d eplatit o factura , dar nu suntem de acord cu acest lucru . Exista posibilitate asa nu o platim daca cel care a emis-o nu ne da in judecata? cat timp ... (vezi toată discuția)
Intrerupere prescriere sulta ally123 ally123 Am de primit o sulta in urma unui partaj succesoral. De la data hotararii judecatoresti a trecut aproximativ 1 an si jumatate. Cum pot intrerupe termenul de ... (vezi toată discuția)